Τσάκα ζούμε στο Clever να σε δούμε

default image

Έχετε σχέδια για Παρασκευή βράδυ; Ακυρώστε τα! Καλεσμένοι στο Clever είναι οι Πρόδρομος και Τσάκας

Facebook

Επειδή ξέρουμε πως πολλοί από εσάς τρώτε τη μισή σας μέρα στο
Facebook , καλό είναι να ξέρετε και μερικά
γεγονότα γι’ αυτό, που ίσως σας κάνουν να είστε πιο υποψιασμένοι.

Τηλεθέαση
Το τοπ-20 του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, έχει στις τέσσερις πρώτες θέσεις το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’. Κατά τα άλλα έχει στην πέμπτη θέση Eurovision, τρία επεισόδια της σειράς ‘Λατρεμένοι μου γείτονες’ και τέσσερα της ‘Ευτυχισμένοι μαζί’, έχει τρεις ‘Μαρίες άσχημες’, δύο ‘Πάμε πακέτο’ και τα παιχνίδια Ρέιντζερς – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Χετάφε.

Family Life
Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από την K-Provoli ένα δωρεάν έντυπο με τίτλο ‘Family Life’ το οποίο θα απευθύνεται σε γονείς με παιδιά έως και 12 ετών. Θα είναι διμηνιαίο και θα διανέμεται από βιβλιοπωλεία, παιδιατρεία, εκπαιδευτήρια, παιδότοπους, καταστήματα ένδυσης, καταστήματα παιχνιδιών και άλλα σχετικά σημεία.

ΑΝΤ1
Έχετε σχέδια για Παρασκευή βράδυ; Ακυρώστε τα! Καλεσμένοι στο Clever είναι οι Πρόδρομος και Τσάκας. Και εντάξει τον Πρόδρομο τον βλέπουμε σε πρωινάδικα και πάνελ, αλλά τον Τσάκα… Πάρτε εδώ μια γεύση.

TV
Κόβοντας στο μισό την ώρα που τα παιδιά βλέπουν τηλεόραση ή ασχολούνται με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα κάνει να χάσουν βάρος. Σύμφωνα με μελέτη στις ΗΠΑ, όπου το 16% των παιδιών 6-19 ετών είναι υπέρβαρα, αν ελαττωθεί ο χρόνος που ξοδεύεται ειδικά μπροστά στο χαζοκούτι, τότε και τα παιδιά καταναλώνουν λιγότερο τζανκ φουντ που βλέπουν στις διαφημίσεις, παίζουν περισσότερη ώρα και αδυνατίζουν. Λογικά πράγματα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Γάτα για τα μαλλιά του Καρντόζο (τα ωραιότερα του ελληνικού πρωταθλήματος).

Ειδήσεις
Ανεβασμένο το ALTER όσο αφορά τη θεαματικότητα των δελτίων ειδήσεων. Το Φεβρουάριο έκανε ποσοστό 17,7% και ο Χατζηνικολάου βρέθηκε στη δεύτερη θέση πίσω από την Τρέμη και το MEGA που είχαν 19,6%. Οι υπόλοιποι:
ΑΝΤ1 17%
STAR 13,5%
ALPHA 12,9%
NET 7,7%
ET1 4,7%
ΣΚΑΪ 3,5%

Σκάι
Οι σημερινοί ‘Νέοι Φάκελοι’ παρουσιάζουν ένα ντοκιμαντέρ σχετικό με το κατασκοπευτικό θρίλερ της δολοφονίας του Λιτβινένκο.

YouTube

Το δημοφιλές σάιτ YouTube είναι έτοιμο να λανσάρει μια νέα υπηρεσία με την οποία οι εκατομμύρια χρήστες του θα μπορούν να παράγουν ζωντανά “τηλεοπτικό” πρόγραμμα. Θα μπορούν να βιντεοσκοπούν για παράδειγμα ένα γάμο, ένα ταξίδι, ένα πάρτι, ή να παίζουν μουσική και να τραγουδάνε και αυτά να μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο. Καταστάσεις Web 3.0. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι το κάνει ήδη η Yahoo !.

Φωτό της ημέρας
Εκατοντάδες ιερόδουλες διαδήλωσαν στο Σαν Φρανσίσκο και απαίτησαν την αποποινικοποίηση του επαγγέλματος τους, καθώς και προνομία που έχουν όλες οι υπόλοιπες εργατικές τάξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα