Τσαντίρι 24

default image

Οι "Νέοι Φάκελοι" θα μεταδοθούν εκτάκτως σήμερα Δευτέρα στις 22.15. Ο λόγος είναι η επιστροφή του σημαντικότερου Έλληνα κατασκόπου, Σταύρου Λάλα

Σκάι

Οι ‘Νέοι Φάκελοι’ θα μεταδοθούν εκτάκτως σήμερα Δευτέρα στις 22.15. Ο λόγος είναι η
επιστροφή στη χώρα μας του σημαντικότερου Έλληνα κατασκόπου, Σταύρου Λάλα. Ο Αλέξης Παπαχελάς το “έχει” το θέμα περισσότερο από κάθε άλλο δημοσιογράφο και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εκπομπή. Διαβάστε
εδώ περισσότερα.

Στο τσαντίρι
Μαραθώνια αναμένεται να είναι η αυριανή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου (με Γαλάνη και Αρβανιτάκη). Με λύπη μας βλέπουμε να αναβάλλονται τα Υπέροχα Πλάσματα. Εντάξει κάνει νούμερα το ‘Αλ τσαντίρι νιουζ’, αλλά αν μόνο αυτό ενδιαφέρει ας ξεκινά από το πρωί και ας κρατάει 24 ώρες (σαν τον Τζακ Μπάουερ).

ΑΝΤ1
Αγνοείται η τύχη του τελευταίου επιβάτη (last passenger στα αγγλικά). Πρέπει να χάθηκε στα τάρταρα της τηλεθέασης.

TV
Ημέρα των Τοκ Σόου η Δευτέρα και οι σημερινές εκπομπές θα καταπιαστούν μεν με τα Ζωνιανά, αλλά επειδή έχουν αρχίσει να γίνονται πασέ, θα “παίξει” και το θέμα του ασφαλιστικού.

Call of Duty
Ως γνωστόν κυκλοφόρησε στη χώρα μας το παιχνίδι Call of Duty 4 και πραγματικά αξίζει να δείτε τη viral καμπάνια όπου 5 “κακοί” ηγέτες (όπως ο Καντάφι, o Κάστρο και ο Πούτιν) μιλάνε για το κορυφαίο FPS.

Δημήτρης Παπασπυρόπουλος
Τον ακούμε κάθε Σαββατοκύριακο 18.00-20.00 στο Best 92,6. Χωρίς γκρίνιες και φιλοσοφίες της πλάκας (που επιδίδονται πολλοί συνάδελφοί του), μιλά μόνο για μουσική και παίζει τα καλύτερα δείγματα αυτής. Ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή, κατά την εκτίμησή μας, ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Παπασπυρόπουλος βγάζει καινούργιο CD. Η 8η συλλογή του ονομάζεται ‘Silent Wonder’ και θα είναι στα ράφια των δισκοπωλείων στις 5 Δεκεμβρίου.

Top Stories
Η σημερινή εκπομπή της Σεμίνας Διγενή θα ασχοληθεί με τον “πατέρα” της τηλεόρασης στην Ελλάδα, Μάνο Ιατρίδη, ο οποίος την έφερε στη χώρα μας το 1960 για να διαφημίσουν… τη ΔΕΗ! Καλεσμένοι στο ‘Top Stories’ οι Λιάνα Κανέλη, Ηλίας Μαμαλάκης, Κώστας Αυγέρης, Γιώργος Καπουτζίδης, Λίτσα Φωκίδου. Καλή τηλεόραση χωρίς γαρίφαλα και πενιές.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το “μνημόσυνο” του ασφαλιστικού.

MTV
Σε συνέντευξη Τύπου στις 5/12, θα γίνουν γνωστά στο κοινό τα πάντα για το εγχείρημα ‘MTV Greece’. Το νέο μουσικό κανάλι αναμένεται να ξεκινήσει την εκπομπή του πριν τελειώσει η χρονιά, ενώ θα εκπέμψει από τη συχνότητα του ‘Smart TV’, που πρόσφατα αγόρασε ο έχων το πλειοψηφικό πακέτο, εφοπλιστής Β. Ρέστης, από τον Γ. Αλαφούζο.

Στη Θεσσαλονίκη
Η ταινία ‘Ώριμο Στάχυ’ του Κινέζου Τσάι Σανκτζούν απέσπασε το βραβείο ‘Χρυσός Αλέξανδρος’ του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα βραβεία κατέληξαν σε ελληνικά χέρια. Δείτε εδώ τη λίστα με τους βραβευθέντες. Σήμερα στις 21.00 (ΕΤ1), θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κρατικών κινηματογραφικών βραβείων ποιότητας.

Στη Γαλλία

Σύμφωνα με το Reuters, η γαλλική κυβέρνηση σε συνεργασία με τους πάροχους του ίντερεντ και τις εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα των φιλμ και των τραγουδιών στη χώρα, θα επιχειρήσουν να πατάξουν την πειρατεία του διαδικτύου. Το νέο αντιπειρατικό σύστημα θα προειδοποιεί τους χρήστες του διαδικτύου που κατεβάζουν ταινίες και τραγούδια και αν αυτοί αγνοήσουν τα μηνύματα τότε θα τους κόβεται η πρόσβαση στο ίντερνετ. Μακριά από μας.

Γιάννης Μανώλης
Τον ακούς στη Βουλή να λέει αυτά τα ωραία περί μη σύνταξης των βουλευτών και μετά τον βλέπεις σε φωτογραφία στο ‘Πάρτι της ζωής σου’ με τη Νανά Παλαϊτσάκη και τη Φαίη Βώκου και στο χαλάει…

ANT1
Αλλάζει ώρα μετάδοσης το Deal και μετακομίζει στη ζώνη των μεσημεριανών εκπομπών. Από σήμερα λοιπόν, στις 14.45. Ωραίο lead in για τη Στεφανίδου.

Απεργία
Αύριο δεν θα έχει καθόλου ειδήσεις στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ενώ την Τετάρτη δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπα από το φεστιβάλ (Monkey Buffet Festival) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μπανκόγκ, κατά τη διάρκεια του  οποίου 2.000 πίθηκοι σε ένα ιερό ναό, τρώνε και πίνουν ασταμάτητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα