Τσάτρα Πάτρα Αλέ Ρετούρ

default image

Real Group
Αυτό είναι το όνομα της νέας εταιρείας των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία νέων προτάσεων στα ΜΜΕ και είναι το όχημα του Χατζηνικολάου προς τον ραδιοφωνικό σταθμό που ονειρεύεται να φτιάξει. Νεότερα το φθινόπωρο.

Patras Aller-Retour

Ορίστε που γκρίνιαζε που του πήρε ο Μικρούτσικος την εκπομπή. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 12.00 το μεσημέρι, θα μεταδίδεται η νέα εκπομπή του ALPHA, ‘Patras Aller-Retour’, με τα ταξίδια που έκανε ο Θανάσης Πάτρας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από το ‘Αυτό μας έλειπε’. Στην ουσία λοιπόν δεν πρόκειται για κάτι νέο αλλά για μονταρισμένα πλάνα άλλης εκπομπής. Από ολότελα…

Ίντερνετ
Την αξία των 16 δισ. ευρώ αναμένεται να φτάσουν οι διαφημίσεις στο ίντερνετ στην Ευρώπη μέχρι το 2012. Το μερίδιο αγοράς που θα έχουν τότε στα ΜΜΕ, θα είναι της τάξης του 18% (πηγή Ναυτεμπορική).

TV Ζάπινγκ

Τα 800 τεύχη έφτασε το τηλεοπτικό περιοδικό TV Ζάπινγκ. Πολλές ευχές.

ΣΚΑΪ

Από αυτή την Κυριακή στις 18.15 και για ακόμα τρεις ο Σκάι θα προβάλει αυτοτελείς ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον θρυλικό ντετέκτιβ καλύτερα από όλους, Τζέρεμι Μπρετ. Ελπίζουμε να συνεχίσει και με άλλα επεισόδια ο Σκάι.

ΕΤ1
Από σήμερα Παρασκευή στις 22.00 και κάθε μέρα εκτός ΣΚ η ΕΤ1 θα μεταδίδει τη μίνι σειρά 13 επεισοδίων, Επιστροφή στο Μπράιτσχεντ. Πρόκειται για μία βραβευμένη βρετανική σειρά του 1981, όπου πρωταγωνιστεί ο Τζέρεμι Άιρονς.

Κανάλι 1
Οι για 7 μήνες απλήρωτοι δημοσιογράφοι του ραδιοσταθμού ‘Κανάλι1′ του Πειραιά προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας και ασφαλώς ζητούν τα δεδουλευμένα.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – Η εγκυκλοπαίδεια της θάλασσας, (σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic, 2o DVD από 5)

Βήμα (Κυριακή) – Τσάρλι Τσάπλιν (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ)

Βήμα (Κυριακής) – Συλλογή με βιβλία (Στο δρόμο, του Τζακ Κέρουακ)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Ταξιδιωτικός οδηγός (Μάνη)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Λεξικό Μπαμπινιώτη (8ος τόμος)

Τα Νέα (Σάββατο) – Οι θησαυροί της Ελλάδας (Καΐκια – Ταρσανάδες)

Τα Νέα (Σάββατο) – Ανακαλύψτε την Ελλάδα (Δωδεκάνησα)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – About a boy (Χιου Γκραντ)

Καθημερινή (Σάββατο) – Animal Camera (Ντοκιμαντέρ του BBC, 2ο VCD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Μεγάλες Όπερες (Λεονκαβάλο και Μασκάνι, Οι παλιάτσοι και Καβαλερία, Ρουστικάνα – βιβλίο με παρτιτούρες και CD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Ο χωροφύλακας παντρεύεται (Λουΐ ντε Φινές)

Έθνος (Κυριακή) – Οι εντιμότατοι φίλοι μου

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Η Παιδική Εγκυκλοπαίδεια της Disney (18ος τόμος)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Οι γνώσεις του 21ου αιώνα (Το νερό στον κόσμο, 12ος τόμος)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Η δημοκρατία στο απόσπασμα (βιβλίο του Α. Παπανδρέου, 1ος τόμος)

Ημερησία (Σάββατο) – Συνωμοσία θανάτου (Μάικλ Κέιν)

Ημερησία (Σάββατο) – Παραδοσιακοί Οικισμοί (Χανιά)

Βιβλίο
Ο ΚΚ Μοίρης και οι φίλοι του μας προτείνουν 12 βιβλία για το καλοκαίρι. Τα διαβάζετε με δικιά σας ευθύνη.

Μουσική

Η Warner Music Group Corp. απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του social networking σάιτ, ‘ Imeem‘, για πνευματικά δικαιώματα στα τραγούδια και βίντεο που “μοιράζονταν” στην ιστοσελίδα. Ο λόγος της απόσυρσης είναι ότι συμμορφώθηκε το Imeem και θα μοιράζεται τα διαφημιστικά έσοδα με τη Warner.

Χάρι Πότερ
Η ταινία “Harry Potter and the Order of the Phoenix” έκανε το καλύτερο άνοιγμα Τετάρτης (στις ΗΠΑ) στην ιστορία του σινεμά με έσοδα 44,2 εκατ. δολάρια και το 5ο καλύτερο για όλες τις μέρες της εβδομάδας. Στις ΗΠΑ άνοιξε σε 4.181 αίθουσες!

Ψυχραιμία
Τη Δευτέρα αρχίζουν οι εκπτώσεις.

Φωτό της ημέρας
Πήδα αγόρι μου!

Υ.Γ.
Οι αρχαιοφύλακες της Ακρόπολης αποφάσισαν να απεργήσουν 6 μέρες μέσα στον Ιούλιο. Στον Γιαπωνέζο τουρίστα ποιος θα εξηγήσει; Ήρθε από την άλλη άκρη της Γης μόνο και μόνο για να δει τον Παρθενώνα και θα βρει τις πόρτες κλειστές. Αν γίνεται επιστράτευση στους σκουπιδιάρηδες, τότε τι πρέπει να γίνει για τους αρχαιοφύλακες;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα