Τζένη-Τζένη ή Κώστα-Γιώργο;

default image

Το ματς Ρωσία–Ισπανία παρακολουθήθηκε από περισσότερο κόσμο από ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ποιές εκλογές, Ευρωμπάσκετ!

Τηλεθέαση

Ο αγώνας της εθνικής με την Κροατία έκανε 28,4% τηλεθέαση. Αξιοσημείωτο είναι πως το ματς Ρωσία – Ισπανία παρακολουθήθηκε από περισσότερο κόσμο από ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ποιές εκλογές, Ευρωμπάσκετ! Αυτοδύναμος ο Γιαννάκης.

Indy
Είναι επίσημο: Το τέταρτο φιλμ με τις περιπέτειες του Ιντιάνα Τζόουνς, θα ονομάζεται ‘ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ‘. Ανυπομονούμε αν και ο τίτλος θυμίζει Χάρι Πότερ.

Wiki
Η αγγλική έκδοση της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia ξεπέρασε πλέον τα 2.000.000 λήμματα/άρθρα! Η ελληνική έκδοση κοντεύει τις 27.000.

STAR

Τι θα δείχνει το STAR το βράδυ των εκλογών; Εντάξει δεν θα δείχνει και Ποκεμόν, αλλά από τις 21.30 θα σταματήσει να ασχολείται με τις εκλογές και θα προβάλλει την ελληνική ταινία ‘Τζένη Τζένη’. Το γελάμε αλλά μήπως είναι καλύτερα με τη Τζένη παρά με τους Κώστα και Γιώργο;

MEGA

Μία από τις νέες σειρές του MEGA έχει τίτλο ‘Λατρεμένοι μου γείτονες’ και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ελένη Καστάνη και Κώστας Κόκλας.

Google
Της μόδας έχουν γίνει τελευταία τα “μαύρα google”. Τα blackl.com και black google υποτίθεται πως γλυτώνουν ενέργεια στις αναζητήσεις μας, μια και χρησιμοποιούν μαύρο φόντο αντί για άσπρο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει εξακριβωθεί κάτι τέτοιο, ενώ ίσως βλάπτει και τα μάτια μας.

Reuters
Το Reuters λανσάρισε το καινούργιο του σάιτ ‘ Reuters India ‘ με το οποίο και καλύπτει την Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, το Νεπάλ.

Σινεμά
Από χθες 10 και έως τις 16 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του κινηματογράφου μπορούν να παρακολουθήσουν τις 11 καλύτερες ελληνικές ταινίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν από την Πανελλήνια Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου, στον πολιτιστικό πολυχώρο ‘Μάνος Λοΐζος’ στο Σινέ Νίκαια (Θηβών 245). Οι 11 ταινίες (οι δύο πρώτες προβλήθηκαν χθες):
Η γλυκιά συμμορία
Καρκαλού
Ο δράκος
Η κάλπικη λίρα
Στέλλα

Ευδοκία
Η φωτογραφία
Η εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων
Ρεμπέτικο
Η αναπαράσταση
Ο θίασος

Περιοδικό
Τον Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο περιοδικό για τη διακόσμηση με τίτλο ‘Live In’ και τιμή 1,90 ευρώ. Καλή αρχή.

ALPHA

Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, επανέρχεται και το ‘Ραντεβού στα τυφλά’. Θα το παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού. Με τίποτα!

MEGA
Στις 9 Μαρτίου γράφαμε…
Are You Smarter Than a 5th Grader?
Το νέο τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται στις ΗΠΑ από το FOX, κάνει θραύση. Ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και η τηλεθέαση που κατέγραψε, ήταν η μεγαλύτερη για πρεμιέρα στις ΗΠΑ, τα τελευταία 8 χρόνια. Το παρακολουθούν 26 εκατ. άνθρωποι, κατά μέσο όρο και πρόκειται για ένα έξυπνο και πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι. Οι παίκτες κάθονται σε μία τάξη και απαντούν σε ερωτήσεις από τα βιβλία της 1ης ως της 5ης Δημοτικού.

Ως γνωστό το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι ήρθε και στην Ελλάδα για το MEGA και στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Πληροφορίες πως στην πρώτη εκπομπή θα πάρουν μέρος οι Κώστας, Γιώργος, Αλέκα, Αλέκος κλπ. δεν ευσταθούν.

Φωτό της ημέρας
Έξι χρόνια 911 . Το θέμα καλύπτεται εδώ και εδώ .

Υ.Γ.
Η προσφορά των 20 εκατ. ευρώ από τον κ. Χατζηπατέρα τη νύχτα του τηλεμαραθωνίου, φαίνεται πως ήταν φάρσα τελικά, καθώς ο γνωστός εφοπλιστής δεν βγήκε ποτέ στο τηλέφωνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα