Βαρετά και φέτος τα Αρίων

default image

Καλός όπως πάντα ο Φερεντίνος. Ωραία πλάνα έκαναν στον Κυριακού junior, αλλά για άλλη μια φορά τα Βραβεία Αρίων ήταν ένα καλό υπνωτικό

Καθημερινή

Αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα το πρώτο τεύχος του ένθετου μηνιαίου περιοδικού GK (Gentlemen Καθημερινή): Business, Σχέσεις, Υγεία, Ταξίδια, Καλή ζωή, Δώρα, Αξεσουάρ, Μόδα. Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. Καλή αρχή.

Μπάλα

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 18,7%
Εργοτέλης – ΟΣΦΠ 18,4%
Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ 13,3%

ALPHA

Από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και κάθε μέρα στις 18.00, θα μεταδίδεται από τον ALPHA η νέα ωριαία εκπομπή ‘Τι παίζει σήμερα’. Οι Δημήτρης Μάρκος και Βίκυ Χαντζή θα σχολιάζουν την ειδησεογραφία και θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για το τι “παίζει” στην πολιτική, τα αθλητικά, τον κόσμο κλπ.

Αρίων 6
Καλός όπως πάντα ο Φερεντίνος.
Ωραία πλάνα έκαναν στον Κυριακού junior.
Είναι οι Goin’ Through, οι Μπλε και οι C Real, εναλλακτικοί; Διότι αυτό μας λένε κάθε χρόνο.
Γιατί δεν κάνουν τα Χατζηγιάννεια βραβεία;
Βραβεύτηκε και ο Κωνσταντίνος Βήτα. Λογικά θα πρέπει να αισθάνεται άσχημα γι’ αυτό.
Να σημειωθεί πως εκτός από τον Χατζηγιάννη που δεν ήρθε να πάρει τα βραβεία του, δεν ήρθε και η γαϊδούρα η Madonna.
Καλύτερη στιγμή: Το τραγούδι των Ελεονώρα Ζουγανέλη και Μιχάλη Τζουγανάκη. Επιτέλους και ένα ωραίο άκουσμα. Πολύ καλοί και η Τσαλιγοπούλου με τους Micro.
Χειρότερη στιγμή: Γιατί ποτέ κανένας στην Ελλάδα που δίνει ένα βραβείο, δεν έχει πει μία έξυπνη ή μια αστεία ατάκα; Γιατί είναι όλοι τόσο αμήχανοι και ξύλινοι;
Όσο για την τηλεθέαση, κυμάνθηκε στο 24%, ενώ έφτασε μέχρι το 31,9%, η δε διάρκεια του σόου ήταν και πάλι τεράστια.
Με μια λέξη, βαρετά.
Και του χρόνου.

ALPHA2
Σήμερα Τρίτη στις 23.50 ανοίγει το ‘Κουτί της Πανδώρας’ και στην πρώτη εκπομπή της σεζόν ο Κώστα Βαξεβάνης καταπιάνεται με τις φωτιές της Ηλείας.

MEGA
Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης Δανέζης και η Εμπόλεμη Ζώνη ‘ ασχολούνται με το μαύρο χρυσό στην Αλάσκα.

MEGA
Πριν λίγες μέρες γράφαμε…
ALPHA
Η προερχόμενη από το MEGA Έρση Βότση πήρε τη θέση της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων στον ALPHA. Ως γνωστό τη θέση κατείχε επί σειρά ετών η Δώρα Γιαννακάκη που πρόσφατα αποχώρησε από το σταθμό.

Τη θέση τώρα της Έρσης Βότση αναλαμβάνει η Κατερίνα Ζάννη, προερχόμενη από το περιοδικό της Ελευθεροτυπίας ‘On-Off’.

STAR
Την Κυριακή στις 17.45 ξεκινά η εβδομαδιαία εκπομπή του σταθμού με τίτλο ‘ Σιγά τον Πολυέλαιο ‘, με τον γνωστό από το Big Brother, (ή το Fame Story; Κάτι τέτοιο τελοσπάντων), Νότη Χριστοδούλου, στην παρουσίαση. Σκοπός της εκπομπής είναι η διακόσμηση σπιτιών, όπως είναι και η εκπομπή του Σπύρου Σούλη στον Alpha, ‘Άλλαξέ το’. Δεν θα τσακωθούν πάντως καθώς του δεύτερου είναι τα Σάββατα στις 16.30.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή και ο “σεισμός” που προκάλεσε ο Βενιζέλος.

ΕΤ
Διαβάστε εδώ το ενδιαφέρον άρθρο του Ελεύθερου Τύπου για την ανακύκλωση και πείτε το και στους γύρω σας. Οι μπλε κάδοι είναι για ανακύκλωση!

Φωτό της ημέρας
Το πλάνο είναι από το μαραθώνιο της Λουμπλιάνα. Ο δικός μας, που είναι και ο ορίτζιναλ, πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα