Vintage sex songs

default image

Δύο αυτές συλλογές του label Βuzzola, γιατί και μούρη ψαγμένη θα πουλήσεις και τις προθέσεις σου τις αμαρτωλές θα καταδείξεις. Τριετής εγγύηση ατελ...

Δύο αυτές συλλογές του label Βuzzola, γιατί και μούρη ψαγμένη θα πουλήσεις και τις προθέσεις σου τις αμαρτωλές θα καταδείξεις. Τριετής εγγύηση ατελείωτου σεξ με την απόδειξη αγοράς από τα ΚΚ Μοίρης Sex Stores.Oι δυο αυτές συλλογές του label Βuzzola (vintage sex songs 1923-1953, ωραίες εποχές, με ζαρτιέρες, έλλειψη σιλικόνης και πληθωρικές γυναίκες) είναι το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων, είτε εργένης είσαι , είτε πονεμένος οικογενειάρχης (όλοι οι οικογενειάρχες πονάνε, έτσι είναι η κατασκευή τους) και έρχονται με εγγύηση για ατέλειωτες ώρες σεξ ακόμη και πάνω στο έλατο. Μη σου πω και ντυμένος Αη-Βασίλης που τον έχουν ξεφτιλίσει πιά οι γερμανικές τσόντες όπου οι άντρες το κάνουν φορώντας κάλτσες και οι γυναίκες φωνάζουν πιο πολύ κι απ τον Άδωνι Γεωργιάδη (λες να τις φτιάχνουν οι κάλτσες ;).










Γιατί να πάρεις τα σιντιά ;



Πρώτα απ’ όλα πουλάς μούρη ως ποιοτικός- και επί της ουσίας έτσι είναι , άλλο Σάσα Μπάστα και Πάολα κι άλλο Bessie Smith και Floyd Dixon-.



Mετά της δείχνεις με σαφήνεια και καθαροπλυμένες τις προθέσεις σου. Εκτός κι αν όταν ακούσει τον Papa Charlie Jackson να τραγουδά “You Put It In, I’ll Take It Out”, νομίζει ότι μιλάει για ρούχα στο πλυντήριο. Τη χωρίζεις πριν μπει ο καινούριος χρόνος.



Δεν χρειάζεσαι προκαταρκτικά.Mε το που θα πέσουν οι πρώτες στροφές από το “Ηe’s just my size” της Lillie Mae Kirkman , θα σφουγγαρίζεις πατώματα.Ή μάλλον άφησέ την να σφουγγαρίσει και κάνε skip στο “Sam the hot dog” της Lil Johnson. Μετά δεν θα χρειαστεί να ξανακάνετε παρκέ ως το Πάσχα.



Δεν θα ιδρώσεις περιμένοντάς την να τελειώσει. Πατάς το “It Ain’t The Meat, It’s The Motion” με τους Swallows (όνομα κι αυτό !) και περιμένεις να γίνει η δουλειά από μόνη της. Αν καθυστερεί, πάτα και το σημείο g. Είτε πάνω, είτε κάτω, κάπου θα σε βγάλει το ασανσέρ. Μόλις ακούσεις “αααχ” βγες σαν κύριος.



Ούτε που θα θυμηθεί να ζητήσει χάδια μετά. Απλά γυρίζεις πλάτη και πατάς στο τηλεκοντρόλ το “Move Your Hand Baby” του Crown Prince Waterford. Αν κάνει πολλή φασαρία μόνη της, παρακάλεσέ την ευγενικά να είναι πιο διακριτική (ξανα)τελειώνοντας. Aν πάλι έχεις ακόμη κουράγιο βρε θηρίο, κολλάς στην πλάτη της και (ξαν)αρχίζετε τα τραγούδια. Προσοχή μη μπερδευτείς με το τηλεκοντρόλ, δεν είναι αδιάβροχο.



Eίπα αδιάβροχο ; Ούτε και dildo θα χρειαστεί. Bάζεις το “Let Me Roll Your Lemon” με τον Bo Carter και καπάκι το “Shave’em dry” της Lucille Bogan και αν δεν πέσουν όλα τα κουκουνάρια από το έλατο, εμένα να μη με λένε Κ.Κ.Μοίρη.



Τα πράγματα βέβαια θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο kinky αν πάρει αυτή την κατάσταση στα χέρια της, στα πόδια της, κάπου τέλος πάντων, και αρχίσει να διαλέγει τραγουδάκια αντί για σένα. Με το που θα ακούσεις το “If It Don’t Fit (Don’t Force It)” τραγουδισμένο από την Barrel House Annie (αποκλείεται με τέτοιο όνομα να ‘ναι καμμιά ανορεξική) , μην αφήσεις αναπάντητη την πρόκληση. Παίξ’ της κι εσύ το “Sweet honey hole” με τον Blind Boy Fuller – άλλος γκαντέμης κι αυτός- κι αν δεν λυγίσει και απαντήσει με το “I’m A Mighty Tight Woman” της Sippie Wallace, ε τότε ή βγάζεις απ’ το ψυγείο το Lurpak (το ανάλατο) ή ντύνεσαι και βγαίνεις έξω για ποτό. Μόνος. Σιγά μην παρακαλάς κιόλας.



Αλλά αυτά είναι σπάνιες παρενέργειες.Το πιθανότερο είναι να κάνει δεύτερη φωνή στην Bessie Smith τραγουδώντας το “Ι need a little sugar in my bowl” και την ώρα που εσύ θα βάζεις χέρι, πόδι, κάτι τέλος πάντων στο μπωλ της, θα την ακούει όλη η γειτονιά να φωνάζει “Ride daddy ride” , oπότε είναι ώρα – ακούγοντας αυτό το daddy- να πάρεις ξανά το Levitra σου γιατί θες μεν να της πεις “Let Me Ride In Your Little Automobile” όπως το ‘λεγε ο Lowell Fulson αλλά χωρίς σούπερ αμόλυβδη ούτε ως το κρεβάτι δεν θα προλάβεις να συρθείς, όχι να θες και βόλτες.



Πρόσεξε μόνο όταν την ακούσεις να λέει με μάτι που γυαλίζει “Gotta Gimme Whatcha Got” όπως η Julia Lee , σε αρπάξει απ τα μαλλιά – υποθέτω πως κάτι σου απέμεινε- , σε βάλει από κάτω και σου πει (με ύφος που δε σηκώνει δεύτερη κουβέντα) “Kept On Sittin’ On It All The Time “, με φωνή πιο βραχνή κι απ του Wynonie Harris.



Τότε τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται πολύ, μα πολύ επικίνδυνα.



Αν επιζήσεις, την επόμενη φορά που θα σκεφτείς δώρο, καλύτερα να της πάρεις παντόφλες.




Υ.Γ. σκόπιμα παρέλειψα να κάνω ειδική μνεία στο “Nobody In Town Can Bake A Sweet Jelly Rol Like Mine” της Bessie Smith, για να μπορέσουμε επιτέλους να σηκωθούμε – έστω ξεβράκωτοι- από το κρεβάτι και να ψήσουμε και καμιά βασιλόπιτα, άγιες μέρες που ‘ναι…




Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα