Βλέπουμε ό,τι κι οι Αμερικανοί

default image

Λέτε να πάθουμε ό,τι κι αυτοί; Το Mega πρώτο σε τηλεθέαση, το Glamour πρώτο περιοδικό και το grande punto πρώτο σε αναζήτηση στο ελληνικό google.

Περιοδικά
Τον Σεπτέμβριο, πρώτο περιοδικό σε πωλήσεις ήταν το Glamour με 131 χιλιάδες τεμάχια! Πολύ υψηλά και το Cosmopolitan με 121. Ακολούθησαν Lucky και Mirror με 81, Pink Woman με 61, Celebrity με 58, Vogue με 57.

Βήμα
Επτά χρόνια κλείνει το περιοδικό ΒΗΜΑgazino. Πολλές ευχές.

28η Οκτωβρίου

Εν όψει της εθνικής γιορτής, η οποία για κακή μας τύχη πέφτει Κυριακή, η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να κυκλοφορήσουν οι Κυριακάτικες εφημερίδες το Σάββατο 27 και την επομένη να μην κυκλοφορήσει καμία.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα πούλησε πανελλαδικά 199 χιλ. φύλλα. Από κοντά η Καθημερινή και το Βήμα με 194 και 191 αντίστοιχα. Στις 162 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 158 το Έθνος, στις 109 ο Ελεύθερος Τύπος.

Google.GR
Ιδού το τοπ-15 των αναζητήσεων σας το μήνα Σεπτέμβριο:
1. grande punto
2. allen iverson
3. NAFTEMPORIKI
4. el greco
5. lexiko
6. anastasia
7. ANTENNA
8. eommex
9. ibanez
10. ftv
11. psp slim
12. IQ TEST
13. flights
14. escher
15. alice cooper

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 1η με 7 Οκτωβρίου, το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 18,1%. Ο ΑΝΤ1 είχε 16,1% και ο ALPHA 13,3%. Οι ΝΕΤ και ALTER είχαν από 11,3% και το STAR 10,9%.

Στις ΗΠΑ

Αυτό τον καιρό βλέπουν:
CSI
Dancing With the Stars
Grey’s Anatomy
Desperate Housewives
House
NCIS
CSI: Miami
Criminal Minds
Without a Trace
Survivor
Έχει πέσει πολύ αντιγραφή. Ότι βλέπουμε εμείς, βλέπουν και τα αμερικανάκια.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Παρόν και τα ποσοστά των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ. Πως αλλάζουν τα πράγματα…

ΕΤ1
Αύριο Δευτέρα στις 19.00 ξεκινά μια νέα εκπομπή της κρατικής με τίτλο ‘Ψηφιακή Ελλάδα’. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, θεματολογία της η ψηφιακή τεχνολογία. Στην παρουσίαση ο Νίκος Βασιλάκος.

Λέμε να δούμε

Collateral. Την Πέμπτη στις 21.00 στο STAR. Καταπληκτικές ερμηνείες από Τομ Κρουζ και Τζέιμι Φοξ, ενώ στη σκηνοθεσία είναι ο μετρ των ταινιών δράσης, Μάικλ Μαν.

Mega Star
Η ωραιοτάτη ταχυδρόμος του ‘Πάμε Πακέτο’, Ιωάννα Κανελοπούλου, θα είναι πλέον η παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπή του MEGA,στη θέση της Εύης Αδάμ.

ALPHA

Η προερχόμενη από το MEGA Έρση Βότση πήρε τη θέση της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων στον ALPHA. Ως γνωστό τη θέση κατείχε επί σειρά ετών η Δώρα Γιαννακάκη που πρόσφατα αποχώρησε από το σταθμό.

Φωτό της ημέρας

Η πρώτη μεταφορά αρχαιοτήτων στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα