Wiki Freddos Φαίη Βάσια

default image

Ένας χρόνος αδιάλειπτης παρουσίας από τον Freddo. Ο άνθρωπος-καφές συμπλήρωσε την Παρασκευή 365 συνεχή ποστ στο μπλογκ του

Wiki

Τα
άρθρα/λήμματα της Wikipedia που διαβάστηκαν πιο πολύ το 2008 και το 2009.

Working Title
Όταν δουλεύονται οι κινηματογραφικές ταινίες, ο τίτλος τους δεν είναι πάντα γνωστός (καμιά φορά ούτε στους ίδιους που τη γυρίζουν) και τελικός. Στα γυρίσματα υπάρχει πολλές φορές κωδική ονομασία και λίγο πριν βγει στις αίθουσες δίνεται στη δημοσιότητα ο επίσημος τίτλος του φιλμ.
Δείτε εδώ μερικές απίθανες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, το Psycho λεγόταν Wimpy, ενώ το Pulp Fiction, Black Mask.

Freddos
Ένας χρόνος αδιάλειπτης παρουσίας. Ο άνθρωπος-καφές συμπλήρωσε την Παρασκευή 365 συνεχή ποστ στο μπλογκ του (ούτε ένα ρεπό-αίσχος, μας κάνει και φαινόμαστε λουφαδόροι). Τα συγχαρητήρια εδώ .

Στις ΗΠΑ
Ονομάζεται Just Busted και είναι τοπική εφημερίδα γεμάτη φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα. Όπως είναι φυσικό ξεπουλάει. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή και ο τραγικός χάρτης της καμμένης Αττικής. Δεν φαίνεται εδώ αναζητήστε τη στα περίπτερα.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 17 με 23 Αυγούστου το MEGA έκανε σχετικά χαμηλό ποσοστό (16,8%) αλλά και πάλι από την πρώτη θέση δεν έπεσε. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 14,7%, ενώ το STAR με 10,6% ήρθε τρίτο. Από κοντά ΝΕΤ και ALPHA με 10,4% και 10,2% αντίστοιχα. Το ALTER λογικά πιο κάτω από 5,7% δεν γίνεται να πάει, ενώ ΕΤ1 (6,7%) και ΣΚΑΪ (6,4%) εύχονται να ήταν για πάντα καλοκαίρι.

ALTER

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ξεκινά το ‘Πολύ μπλα μπλα’ με τη Φαίη Σκορδά.
Την ίδια μέρα στις 15.00 έχει πρεμιέρα η νέα εκπομπή ‘Μεσημεριανό Express’ με τη Βάσια Λόη.
Να δείτε πως πάει από το 6% στο 10%…

Τέχνη
Στη μάχη .

Girl on Girl
Είναι βέβαια ντροπή για το USMagazine να κάνει τέτοια ποστ, αλλά είναι και χρέος μας η αναδημοσίευση .

Κυριακάτικες
Τα Φιλαράκια την κάνουν τη δουλειά για το Πρώτο Θέμα και το διατηρούν στην κορυφή. Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, το ΠΘ πούλησε 151 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Βήμα με 143, Ελευθεροτυπία με 116, Καθημερινή με 111, Real News με 102, Έθνος με 92. Στις 89 χιλ. το Σάββατο τα Νέα.

Φωτό της ημέρας
Κομπάρσοι σε διάλειμμα για φαγητό στα γυρίσματα της σειράς Lost World στη Ν. Ζηλανδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα