Ξεπουλάνε τα αυτοκίνητα στα περίπτερα

default image

Αυτή την Κυριακή να δείτε τις πωλήσεις των εφημερίδων, αφού προσέφεραν τέσσερα αυτοκίνητα δώρο σε τυχερούς αναγνώστες

All Star Game

O αγώνα γιορτή των κορυφαίων της Super League πραγματοποιείται φέτος στις 15 Απριλίου στο Αλκαζάρ της Λάρισας. Εδώ μπορείτε να ψηφίσετε τους προπονητές και παίκτες που εσείς θέλετε να πάρουν μέρος. Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας στο ίντερνετ για το 6ο All Star Game είναι το SPORT 24.

ΑΝΤ1
Μπορεί το url  litsa.com να μην το έχουν κλείσει στον ΑΝΤ1, έφτιαξαν πάντως ένα μπλογκ στο σάιτ του σταθμού. Δείτε εδώ και αν θέλετε αφήστε και σχόλιο. Μπορεί να παίξετε και σε επεισόδιο της σειράς.

Esquire
Σύμφωνα με το αντρικό περιοδικό, ο Κάρολος της Αγγλίας είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας στον κόσμο. Διαβάστε, έχει και για τον “δικό” μας τον Παύλο.         

Κυριακάτικες
Στις 194 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα, στις 193 το Βήμα. Τρίτη η Ελευθεροτυπία με 142, τέταρτη η Καθημερινή με 136. Τα αυτοκίνητα να ‘ναι καλά και 130 χιλ. για τη Real Simple, που όσο πιο πολλά δώρα προσφέρει τόσο ανεβαίνει η κυκλοφορία. Στις 120 χιλ. το Έθνος, άνοδος και 105 χιλ. φύλλα για τον Ελεύθερο Τύπο. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 90 χιλ. φύλλα.
Αυτή την Κυριακή να δείτε πωλήσεις, με 4 αυτοκίνητα δώρο.         

Στο Μαρούσι

Αλλαγές έρχονται στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κόβεται το δελτίο ειδήσεων τα μεσάνυχτα, ενώ η κα. Τατιάνα θα ξεκινά πλέον στις 16.15 και η εκπομπή της θα διαρκεί σχεδόν μιάμιση ώρα από δύο που διαρκούσε. Γιατί δεν το έκαναν ανάποδα;         

Foxlife

Για να μπουν στο κλίμα και να μπορέσουν οι συνδρομητές της nova ή της On Telecoms, ή του conn-x tv κλπ. να παρακολουθήσουν τις σειρές που έχουν ήδη ξεκινήσει στο Foxlife, Desperate Housewives και Grey’s Anatomy, το Foxlife προγραμματίζει 2 μίνι μαραθώνιους τα επόμενα Σάββατα. Στις 7 Μαρτίου λοιπόν, 16.00 – 20.00, τα επεισόδια 1-4 του 5ου κύκλου του Desperate Housewives και στις 14 Μαρτίου 16.00 – 21.00 τα 1-5 επεισόδια του 5ου κύκλου του Grey’s Anatomy.   

The Big Bang Theory
Η κωμική σειρά του CBS, The Big Bang Theory, έρχεται σε λίγο καιρό στο STAR. Μια παρέα από nerds και μια νόστιμη κοπέλα είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς (το καστ είναι πάρα πολύ καλό με τον κύριο εδώ να ξεχωρίζει). Εικοσάλεπτα επεισόδια με άφθονο γέλιο και απίθανες ατάκες. Μην το χάσετε όταν το φέρει το STAR.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου με 1η Μαρτίου το MEGA είχε 19,3% τηλεθέαση και ο ΑΝΤ1 14,9%. Στο 12,4% ο ALPHA, 11,9% για το ALTER, 10,4% για τη ΝΕΤ. Το STAR σημείωσε ποσοστό 9,7%, ενώ ο ΣΚΑΪ έμεινε σταθερά στο 4,5%. Λέμε να δούμε
Girl Interrupted. Τετάρτη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο MEGA.

ΜΕΝ 24

Δείτε εδώ μερικές μεταμορφώσεις σταρ προς το χειρότερο, από την Τζέσικα Σίμπσον και την Κέιτ Μος μέχρι τον Γιοακίν Φίνιξ.  

Metro
Την Τρίτη 10 Μαρτίου η πρώτη (που βγήκε) ελληνική free-press, Metro, κλείνει 2.000 τεύχη. Και εις ανώτερα. 

Ελευθεροτυπία
Με αλλαγές από σήμερα η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Εκτός της προσθήκης μερικών άρθρων των NY Times υπάρχουν αλλαγές στο On-Off, το Επτά, την Οικονομία. Διαβάστε εδώ (κάτω κάτω) περισσότερα.  

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
To Βήμα με τα δυσάρεστα νέα

Φωτό της ημέρας 

Στο Λονδίνο. ‘Ένα έθνος κάτω από Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης’. Ο Banksy γράφει, οι αρχές σβήνουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα