Ξέρει ο Σλάι γαλλικά;

default image

Σήμερα στις 22.00, ο Εξάντας του Γιώργου Αυγερόπουλου θα προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ για την άνοδο των νεοναζί στη Ρωσία

ALPHA

Σας έλειψε; Νομίζατε πως έκλεισε τον κύκλο του; Ο Νίκος Αλιάγας επιστρέφει στον Alpha σήμερα Τετάρτη τα μεσάνυχτα με την εκπομπή του Γκρο Πλαν. Καλεσμένοι οι Σιλβέστερ Σταλόνε και Ζαν Ρενό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Θα ήταν ο Ελεύθερος Τύπος αλλά η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι αύριο 5 Ιουνίου και μάλλον το έβαλαν σήμερα για να προλάβουν τις άλλες εφημερίδες που λογικά θα έχουν ετοιμάσει κάτι ωραίο. Και πάλι όμως εξαιρετικό πρωτοσέλιδο και ένα γενικά πράσινο φύλλο από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα. Για σήμερα όμως επιλέγουμε τις Αδέσμευτος Τύπος και Ελεύθερος . Σοκ και Οργή!

TV
Στο Όκλαντ της Ν. Ζηλανδίας ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι πρόκειται να προβάλλει το φιλμ Kill Bill. Δείτε εδώ την καλύτερη outdoor διαφήμιση όλων των εποχών.

ΕΤ1

Σήμερα Τετάρτη στις 21.00, ο 5ος και τελευταίος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Sportsblog
Τα πρώτα κείμενα που στέλνουν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό Sportsblog 2008 , έχουν ήδη ανέβει και μπορείτε να τα διαβάσετε. Δείτε εδώ και τη γνώμη του περσινού νικητή του διαγωνισμού, Χρήστου Δανέζη (X-Ray).

Σινεμά
Δείτε εδώ τις 200 καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες σύμφωνα με το περιοδικό Σινεμά. Βέβαια η λίστα είναι, όπως λέει και το περιοδικό, μια αφορμή για να δούμε κάποιες ταινίες και γενικά για να γίνει μια συζήτηση.

ΑΝΤ1

Τρελά πράγματα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος ασχολείται σήμερα στις 21.00 στην εκπομπή του ‘Αποδείξεις’, με όλα τα καθημερινά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε και που είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία μας καθώς είναι μολυσμένα. Το Δ.Τ λέει:
Με τη βοήθεια γιατρών και μικροβιολόγων, μετρήσαμε και σας αποκαλύπτουμε:
1. Τι είναι πιο βρώμικο; Η μπανιέρα ή ο κάδος σκουπιδιών του σπιτιού μας;
2. Ένα ρούχο που μόλις βγήκε από το πλυντήριο, είναι πραγματικά καθαρό;
3. Πού νομίζετε ότι κινδυνεύουμε περισσότερο να κολλήσουμε μικρόβια; Στο σπίτι μας ή σε δημόσιο χώρο;
4. Πότε είναι περισσότερο απαραίτητο να πλύνουν τα χέρια τους τα παιδιά; Αφού πιάσουν χαρτονομίσματα ή μετά το παιχνίδι στην παιδική χαρά;
5. Ποιο είναι το αντικείμενο που αγγίζουμε καθημερινά, σχεδόν κοιμόμαστε μαζί του και τελικά είναι… το πιο μολυσμένο αντικείμενο που υπάρχει στο σπίτι μας;
Απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις με ερώτηση: Έχει όρια η τρομολαγνεία; Δεν βαριέσαι, την ίδια ώρα έχει μπασκετάκι.

ΝΕΤ
Σήμερα στις 22.00, ο Εξάντας του Γιώργου Αυγερόπουλου θα προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Η αγέλη των λευκών λύκων’ και έχει να κάνει με την άνοδο των νεοναζί στη Ρωσία. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η Ρωσία αριθμεί 50 χιλ. ενεργούς ακροδεξιούς σκίνχεντς, όταν σε όλο τον κόσμο υπάρχουν περίπου 70, ενώ οι Ρώσοι που γενικά νοσταλγούν το ναζιστικό τρόμο είναι εκατοντάδες χιλιάδες.

RealNews
Έχει βουίξει η μπλογκόσφαιρα (sic). Το νέο project των Κουρή και Χατζηνικολάου είναι η δημιουργία εφημερίδας με τίτλο Real News . Να θυμίσουμε ότι αναμένουμε και την έντυπη έκδοση της Ζούγκλας του Τριανταφυλλόπουλου.

Τηλεθέαση
Μέχρι 64,3% έφτασε η χθεσινή τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.

Επικαιρότητα
Ιδού τα δύο θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των πάσης φύσεως εκπομπών. Η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου και ο γάμος της Τήλου.

Φωτό της ημέρας
Ο επόμενος πλανητάρχης (αν τον αφήσουν οι “αστάθμητοι” παράγοντες).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα