Xoύλιγκαν στο Όσλο

default image

Η Ελένη Βιτάλη θα προστεθεί απόψε (21.00) στο οπλοστάσιο του Λάκη Λαζόπουλο στο Τσαντίρι. Την ίδια ώρα το Mega επαναπροβάλλει το επετειακό επεισόδιο των 50-50 με τίτλο “Το μεγάλο φαγοπότι”

“Μάχη” των 21.00
Η Ελένη Βιτάλη θα προστεθεί απόψε (21.00) στο οπλοστάσιο του Λάκη Λαζόπουλο στο Τσαντίρι. Την ίδια ώρα το Mega επαναπροβάλλει το επετειακό επεισόδιο των 50-50 με τίτλο “Το μεγάλο φαγοπότι”.  Λάκης λόγω Βιτάλη ασυζητητί. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη (2/3, 21.50) και ακολουθούν οι “Κούκλες” μήπως “τσιμπήσουν” κανένα νούμερο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελεύθερη Ώρα . Αμφιβάλλω αν το ζευγάρι θα αλλάξει τη σύνθεση των τραπεζιών στο γαμήλιο πάρτι.

FAQ
Tίτλοι τέλους για την καλή free press

Σεζάρ
Ο Ρομάν Πολάνσκι και ο συγκλονιστικός Ερίκ Ελμοσνινό είναι ορισμένοι από τους μεγάλους νικητές των γαλλικών κινηματογραφικών βραβείων.  Μετά τις Κάννες οι “μοναχοί” σήκωσαν και το βραβείο καλύτερης ταινίας. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το τρέιλερ. Εδώ οι νικητές της βραδιάς. Κι αν έχετε απορία η Λετισιά Κάστα δεν έδειξε φέτος το στήθος της και πήγε σεμνά ντυμένη.

Σινεμά

Η Ρόμπιν Ράιτ (πρώην Πεν) κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον Άβρααμ Λίνκολν. Το τρέιλερ της ταινίας “The Conspirator” διά χειρός Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Tραγούδι της ημέρας
Feeling good .

Βιβλίο της ημέρας

Abraham Lincoln του Μπέντζαμιν Τόμας (548 σελίδες).

EΡΤ
Ακρόαση στο πειθαρχικό συμβούλιο περιμένει τον σκηνοθέτη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, τον διευθυντή παραγωγής, τον υπεύθυνο κάμεραμαν και τον συντονιστή δημοσιογράφο.

ANT1

Οι σειρές “Φέρσου σαν άντρας” (με την ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια), “Ελεύθερος και ωραίος” και “Σπίτι μου σπιτάκι μου” θα προβληθούν από τον Οκτώβριο στο ιδιωτικό κανάλι.

Φωτό της ημέρας

Χούλιγκαν στο Όσλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα