Χωρίς συνδρομή η ΝΕΤ!

default image

Αντιδράσεις και γκρίνια έχει προκαλέσει η καμπάνια της ΝΕΤ για το EURO 2008. Η αλήθεια είναι πως το σλόγκαν "Χωρίς Συνδρομή" δεν ισχύει ιδιαίτερα

Ευρωλίγκα

Ο Σκάι μεταδίδει αποκλειστικά τους 4 αγώνες του Final-4 της Μαδρίτης. Σήμερα Παρασκευή στις 19.00, Σιένα – Μακάμπι, ενώ στις 22.00, Ταού – ΤΣΣΚΑ. Την Κυριακή τις ίδιες ώρες, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός αντίστοιχα.

Time
Το Time έδωσε στους αναγνώστες του μια λίστα με παραπάνω από 200 ανθρώπους για να ψηφίσουν αυτόν που πιστεύουν πως ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Μαντέψτε ποιος βγήκε στην 1η θέση, με 2 εκατ. ψήφους. Ο Shigeru Miyamoto! Ποιός είναι αυτός; Είναι ο δημιουργός των ηλεκτρονικών παιχνιδιών Mario, Donkey Kong και The Legend of Zelda. Δείτε εδώ ολόκληρη την περίεργη λίστα.

Time 100
Εκτός της λίστας που συμπληρώθηκε από τους αναγνώστες, υπάρχει και η λίστα που εξέδωσε το περιοδικό, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, να συγκαταλέγεται στους 100. Δείτε τη εδώ .

ΣΚΑΪ
Από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 15.55 η (νόστιμη) ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη θα παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του Σκαί, ‘Ανάλυσέ το’. Σκοπός της εκπομπής είναι να ενημερώσει έγκυρα και αξιόπιστα τους τηλεθεατές ώστε να βοηθηθούν σε οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετωπίζουν. Η εκπομπή θα καταπιαστεί με θέματα όπως η εργασιομανία, η κατάθλιψη, οι σεξουαλικές διαταραχές, το άγχος και οι κρίσεις πανικού, η ζήλια κ.α.

Ραδιόφωνο
Γα το διάστημα 26/2 με 21/4 και σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για την ΑΕΜΑΡ, ο ραδιοφωνικός σταθμός με τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη Θεσσαλονίκη ήταν ο ‘Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5′ με 12,5% μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών. Ακολούθησαν, ‘Star FM 97,1′ με 10,3%, ‘Αθλητικό Metropolis 95,5′ με 9,7%.

Amazon
Αν πάτε στην κεντρική σελίδα του Amazon.com θα διαπιστώσετε ότι ο Jeff Bezos κάνει μεγάλη χαρά γιατί επιτέλους η εταιρεία έχει και πάλι διαθέσιμα Kindle . Αν θυμόσαστε, το λανσάρισμα του Kindle ήταν τόσο επιτυχημένο που η Amazon ξέμεινε μέσα σε λίγες ώρες και δεν είχε άλλα ηλεκτρονικά διαβατήρια να πουλήσει στους πελάτες της, για πολύ καιρό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Απογευματινή για το ‘Όλοι της Γης οι πεινασμένοι’.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Iron Man – Με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνιορ.
This is England – Κοινωνική με ένα πιτσιρικά σκίνχεντ.
Πως να ξεφορτωθούμε τους άλλους – Καυστική κωμωδία από τη Δανία.
Μυστικά και ψέματα στο σπίτι της Αλίκης – Κοινωνική από τη Βραζιλία.
Σινεμά, ασπιρίνες και όρνεα – Βραζιλιάνικη σινεφίλ.
Επιτέλους χήρα – Κωμωδία από τη Γαλλία.
Kasaba – Σινεφίλ του 1997 από την Τουρκία.

Ειδήσεις
Για το μήνα Απρίλιο, το δελτίο με τη μεγαλύτερη συνολικά τηλεθέαση ήταν αυτό του MEGA και πάλι, με ποσοστό 22,8%. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 17,1%, ALTER με 13,8%, STAR με 12,6%, ALPHA με 10,9%, ΝΕΤ με 9,8%.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Έθνος (Σάββατο) – Η κοιλάδα του πόθου (Έντουαρντ Νόρτον)

Έθνος (Κυριακή) – Two for the money (Αλ Πατσίνο, Μάθιου ΜακΚόναχι)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου)

Νέα (Σάββατο) – Μάης του ‘68 (DVD και λεύκωμα)

Βήμα (Κυριακή) – Bugsy (Γουόρεν Μπίτι)

Βήμα (Κυριακή) – Klimt (Τζον Μάλκοβιτς)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – O Brother, Where Art Thou? (Τζορτζ Κλούνι, Τζον Τορτούρο). Αριστούργημα!

Eλεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Κακός, ψυχρός και ανάποδος (Κώστας Χατζηχρήστος, Μίμης Φωτόπουλος)

Eλεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Traffic (Κέρκ Ντάγκλας, Μπενίσιο Ντελ Τόρο)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Αλ Τσαντίρι Νιουζ (το 10ο από 23 DVD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Μεγάλες καταστροφές: Οι επιζήσαντες (νέα σειρά του BBC, 1ο DVD από 3)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Hostage (Μπρους Γουΐλις)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Friends (6 επεισόδια του 1ου κύκλου)

Σημαδιακό το ότι ο Ελεύθερος Τύπος δίνει το φιλμ Traffic; Η ομώνυμη εφημερίδα πάντως φαίνεται πως πάει για κλείσιμο (σήμερα δεν κυκλοφόρησε).

NET
Αντιδράσεις και γκρίνια έχει προκαλέσει η καμπάνια της ΝΕΤ για το EURO 2008. Η αλήθεια είναι πως το σλόγκαν ‘Χωρίς Συνδρομή’ δεν ισχύει ιδιαίτερα καθώς η κρατική τηλεόραση πληρώνεται από εμάς μέσω ΔΕΗ. Αυτό που μετρά στη μετάδοση του Euro είναι το ‘Με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα’, που επίσης αμφιβάλουμε κατά πόσο ισχύει (θυμόσαστε το EURO 2004;).

Λέσβος

Αυτά είναι νέα !

Χρόνια Πολλά…

Αύριο 3 Μαΐου είναι Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου . Πως σας φαίνεται η ιδέα που προωθείται εδώ , να κλείσουμε την ίδια μέρα τους υπολογιστές μας για 24 ώρες;

Φωτό της ημέρας
Το άγαλμα του Αγίου Δομίνικου είναι καλυμμένο με φίδια, όπως κάθε χρόνο την πρώτη Πέμπτη του Μαΐου. Ο άγιος είναι ο προστάτης αυτών που έχουν τσιμπηθεί από φίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα