Χριστούγεννα στο Νησί

default image

Επιτέλους κάτι καλό στην ελληνική τηλεόραση! Το Mega ξεκίνησε ήδη να προβάλλει το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Δεν ξέρω αν είναι ακριβή παραγωγή, αλλά μάλλον πρόκειται για καλοδουλεμένη σειρά σαν εκείνες του Κώστα Κουτσομύτη

Το Νησί
Επιτέλους κάτι καλό στην ελληνική τηλεόραση! Το Mega ξεκίνησε ήδη να προβάλλει το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Δεν ξέρω αν είναι ακριβή παραγωγή, αλλά μάλλον πρόκειται για καλοδουλεμένη σειρά σαν εκείνες του Κώστα Κουτσομύτη. Η επιτυχία θεωρείται σίγουρο. Άσχετο: Αξίζει να επισκεφθείτε το νησάκι της  Σπιναλόγκας, ενώ στο αρχείο της ΕΡΤ υπάρχει (ή τουλάχιστον υπήρχε πριν από 6-8 μήνες) και ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ που μπορείτε να δείτε.

30 Rock
Στις 14 Οκτωβρίου το NBC θα προβάλλει live επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς. Ο Άλεκ Μπάλντουιν και η Τίνα Φέι αποδέχθηκαν την πρόκληση. Στο παρελθόν το NBC έχει προβάλλει πέντε live επεισόδια στο παρελθόν άλλων όμως σειρών. Ας μην καθίσω να σκεφτώ πότε προβλήθηκε στην Ελλάδα η τελευταία live εκπομπή της προκοπής.

Χριστούγεννα
Ξέρουμε ήδη από τώρα τι θα προβάλλουν δύο ελληνικά κανάλια (ΣΚΑΪ και NOVA) τις πρώτες πρωινές ώρες: Ορλάντο Μάτζικ-Μπόστον Σέλτικς και ταρά ταρά τα τα Λος Άντζελες Λέικερς-Μαϊάμι Χιτ! Περιμένουμε το οριστικό πρόγραμμα για την πρώτη επίσκεψη του ΛεΜπρόν στο Κλίβελαντ. Το NBA δεν λείπει ποτέ από κάθε αμερικάνικη αργία.

Μπάλα
O Παναθηναϊκός νίκησε (σε φιλικό) την Ίντερ, απόψε (21.45, Νovasports 1) θα δούμε αν θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να αποτελειώσει τον Άγιαξ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
To Goal για το “ΠΑΟΚ είσαι, πάτησε τους”. Αφήστε που όλα τα θέματα έχουν μία αισιοδοξία. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν καταλαβαίνει από ΔΝΤ.

Sucker Punch

Ο Ζακ Σνάιντερ (300) έγραψε, έκανε την παραγωγή, επέλεξε τη μουσική (διαδραματίζει σημαντικό ρόλο) και σκηνοθέτησε μία ακόμα σκοτεινή ταινία με ανερχόμενες ηθοποιούς και τον Τζον Χαμ (Ο Ντον Ντρέιπερ των Mad Men). Αν καταλάβει κανείς ποιά είναι η αφηγήτρια, θα ήθελα να το μάθω. Εδώ είναι το τρέιλερ.

ESPN
Ο Ναδάλ φτιάχνει γαριδομακαρονάδα, ο Φέντερερ εξηγεί πώς πέτυχε το καλύτερο χτύπημα στην καριέρα του και η Σερένα μιλάει για την εμμονή της με το Twitter. Τα κλιπάκια αυτά έχουν γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια.

Φωτό της ημέρας
Άσπρο πάτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα