Χρόνια Πολλά και Καλά

default image

Η Μέγκαν Φοξ είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2008, σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού FHM

MEGA

Μπορεί να υπάρχουν φήμες πως το ριάλιτι Extreme Makeover αντιμετωπίζει δυσκολίες για να βγει στον αέρα στο Mega, πάντως η διαφήμιση για να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι συμμετοχή παίζει ανελλιπώς. Εμείς πάντως δεν τα συμπαθούμε τα ριάλιτι, ειδικά αυτού του τύπου και ευχόμαστε τελικά να μην πάρει το πράσινο φως.

MEGA2
Για την ταινία της 31ης Μαΐου τα μεσάνυχτα, έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις The Missing, Identity, House of Sand and Fog. Η τρίτη είναι και η καλύτερη.

MEGA3
Η σημερινή Εμπόλεμη Ζώνη έχει να κάνει με αλβανικές βεντέτες. Και δεν μιλάμε για βεντέτες σαν τις παλιές δικές μας, αλλά για βεντέτες που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 10.000 (!) ανθρώπους από το 1990.

ALPHA
Επιστροφή σήμερα και για Αλ Τσαντίρι Νιουζ και για Υπέροχα Πλάσματα.

Μπάλα
Σήμερα Τρίτη του Πάσχα στις 21.45, στο SuperSport1, ο επαναληπτικός ημιτελικός γα το Champions League με τις Μάντσεστερ Γ. και Μπαρτσελόνα. Αύριο ο έτερος.


FAQ Visitors Guide

Η FAQ του Θανάση Λάλα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα οδηγό πόλης για την Αθήνα, στη αγγλική όμως γλώσσα, που θα απευθύνεται στους επισκέπτες και τους τουρίστες της πρωτεύουσας. Από το σάιτ , μοιάζει πολύ ενδιαφέρον. Θα διανέμεται από παραπάνω από 500 σημεία, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τον Σεπτέμβριο και θα αποτελείται από 120 σελίδες. Θαμπς απ.

FHM

Η Μέγκαν Φοξ είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2008, σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού FHM . Στο νούμερο 2 η Τζέσικα Μπίελ, στο 3 η Τζέσικα Άλμπα. Στο 4 η Ελίσα Κούθμπερτ, στο 5 η Σκάρλετ Γιοχάνσον. Δείτε εδώ και τις 100.

Στην Κίνα
Τα σχόλια του δημοσιογράφου του CNN, Τζακ Κάφερτι, ‘Οι Κινέζοι φτιάχνουν καλοβαμμένα σκουπίδια, δηλητηριώδη τροφές για ζώα και γενικά είναι το ίδιο χαζοί όπως πριν από 50 χρόνια’, έφερε όπως είναι φυσικό πλήθος μηνύσεων από Κινέζους πολίτες, ενώ διαμαρτυρήθηκε προς το δίκτυο και το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας. Μάλιστα ένας δάσκαλος και μια αισθητικός ζητάνε από το CNN 1,3 δισ. δολάρια (ένα δολάριο για κάθε Κινέζο).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για τα Ιεροσόλυμα και τη Γάζα. Μπορεί να σοκάρει, ή να φαίνεται και λαϊκίστικο αλλά δυστυχώς αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα.

Πρωτοσέλιδα και Εξώφυλλα
Το έχουμε ξαναπεί. Έχουμε τα καλύτερα . Αντικειμενικά.

ΣΚΑΪ
Οι σημερινοί Νέοι Φάκελοι ασχολούνται με το Βιετνάμ, 33 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου με τις ΗΠΑ.

Πρωταγωνιστές
Στις 13 Μαΐου, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον Λάκη Λαζόπουλο.

Φωτό της ημέρας

Βάλαμε κάτι παρόμοιο πρόπερσι και πέρυσι, οπότε είπαμε να κρατήσουμε την παράδοση. Το στιγμιότυπο λοιπόν είναι από διαγωνισμό κλαψίματος στο Τόκιο. Στο event παίρνουν μέρος 80 μωρά που γεννήθηκαν μέσα στο 2007 και αυτοί που τους προκαλούν το κλάμα είναι παλαιστές σούμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα