You talkin’ to me?

default image

Πραγματικότητα ή Ράδιο Αρβύλα. Διαβάσαμε ότι ο Μάρτιν Σκορτσέζε και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σχεδιάζουν την επιστροφή του Τράβις Μπικλ στη μεγάλη οθόνη

Σινεμά

Πραγματικότητα ή Ράδιο Αρβύλα. Διαβάσαμε ότι ο Μάρτιν Σκορτσέζε και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σχεδιάζουν την
επιστροφή του Τράβις Μπικλ στη μεγάλη οθόνη. Η περίφημη ατάκα έχει ψηφιστεί στο Νο10 της λίστας με τις 100 κορυφαίες ατάκες στην ιστορία του σινεμά. Εδώ και οι
100 .

Tσάμπιονς Λιγκ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υποδέχεται απόψε (21.45, Mega) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη δόση της φάσης των “16″ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, Novasports 1). Οι αγώνες live από το Sport24.gr, ενώ ξεκινά και ο 2ος γύρος του Fantasysports .

Mega
Τα ζωηρά χρώματα πρωταγωνιστούν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του σταθμού . Θετική η πρώτη εντύπωση, σίγουρα ένα βήμα μπροστά από την προηγούμενη ιστοσελίδα. Οι ειδήσεις της ημέρας και το τηλεοπτικό πρόγραμμα μπροστά μας. Αυτό που θέλουμε δηλαδή.

Mega 2
Όσοι πάντως είδαμε Next Top Model (νικήτρια η Σεράινα) και όχι Παταγονία την Καθαρά Δευτέρα (15/02), μπορούμε να δούμε τι χάσαμε εδώ.


Alter
Στάση εργασίας κήρυξε για σήμερα (18.30-21.30) η Ε.Τ.Ι.Τ.Α (ένωση τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Αττικής), διαμαρτυρόμενη για τις απολύσεις που γίνονται. Άσχετο: Ολοένα και πυκνώνουν οι εμφανίσεις των εργαζομένων του σάιτ του Νίκου Ευαγγελάτου (newsit.gr) στις εκπομπές του σταθμού. Και ο ίδιος στον Αυτιά πήγε.

Lifo
Naked City την ερχόμενη Δευτέρα (22/02), δημοπρασία αγάπης στο Μουσείο Μπενάκη.

Βατικανό
Η επίσημη εφημερίδα, L’Osservatore Romano δημοσίευσε τα ονόματα των δέκα συγκροτημάτων ή σόλο καλλιτεχνών που εγκρίνει η καθολική εκκλησία.

Box Office
Tώρα που μας άφησε ο Άγιος Βαλεντίνος, θα συνεχιστεί η επιτυχία του Valentine’s Day ;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή . Αν πλήρωναν όλοι οι πολιτικοί, τότε η χώρα μας θα παρουσίαζε πλεόνασμα.

Φωτό της ημέρας
Ένα Τσόου Τσόου, ο Τζάκσον περιμένει να διαγωνιστεί σε σόου σκύλων στη Νέα Υόρκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα