YouTube Movies!

default image

Και επειδή μια τουρκική σειρά δεν φτάνει, από τις 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 θα απολαμβάνουν ακόμα μία. Kismet

Google
Άουτς! Οι αποτυχίες της Google όλες μαζεμένες και κάποια σκληρά λόγια κάτω κάτω.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα  και μόνο 7 στους 10;

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το Βήμα ήταν πρώτο με 131 χιλ. φύλλα, με το Πρώτο Θέμα να ακολουθεί με 128 χιλ. Στις 111 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 108 η Καθημερινή. Ακόμα, 84 για το Έθνος, 80 για τη Real news, μόλις 26 χιλ. ο Ελεύθερος Τύπος, και κάθετη πτώση για τις Espresso και Veto (από 16 χιλ. φύλλα).

YouTube Movies
Night of the Living Dead για σήμερα. Ίσως το Metropolis αύριο. To OC Babes and the Slasher of Zombietown ή το Bachelor Party in the Bungalow of the Damned μεθαύριο. Εμπλουτίστηκε η  βιντεοθήκη του YouTube και έχει πλέον περίπου 400 ταινίες. Κάποιες κλασικές, κάποιες παντελώς άγνωστες, πολύ από cult, ώρες να έχουμε να βλέπουμε.

Twitter
Εξαπλώνεται το Twitter. Στην ανάλυση εδώ  σου θυμίζει κάτι πίνακες με το τι θα γίνει σε Zombie Outbreak.

ANT1
Και επειδή μια τουρκική σειρά δεν φτάνει, από τις 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 θα απολαμβάνουν ακόμα μία. Kismet. Αυτό με τις τουρκικές, μεξικανικές, βραζιλιάνικες, κλπ. σειρές,  δεν το έχουμε ξαναζήσει πριν μερικά χρόνια; Γιατί πάλι;

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 16 με 22 Αυγούστου ο ΑΝΤ1 καθάρισε πάλι με τις 1001 νύχτες και είχε ποσοστό 18,1%. Το MEGA, που μπορεί να μην είναι συνηθισμένο αλλά όλο το καλοκαίρι βλέπει την πλάτη του ΑΝΤ1, σημείωσε 16,8%, ενώ το STAR στην 3 θέση είχε 11,2%. Οι υπόλοιποι έλαβαν, ΝΕΤ 9,9%, ALPHA 9,3%, ALTER 7,3%, ΣΚΑΪ 5,2%, ΕΤ3 4,4% και ΕΤ1 4,1%.  

REMI
Το κανάλι του Remi Gaillard. Έχει φρέσκα αυγουστιάτικα βίντεο.

iPhone
Κλασσικά παιχνίδια που έχουν βρει το δρόμο για το iPhone.

Treasure Link
Φωτογραφίες από Ψηλά . Τι ωραία…

Φωτό της ημέρας
Μια χαρά παιδιά .

Tags: GOOGLE, iPhone , Twitter , YouTube Movies

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα