Ζόμπι, ΝΒΑ και Primavera

default image

Έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια μυρωδιά από το φεστιβάλ που πήγαν οι φίλοι σας και ζηλεύετε, χάρη στο live streaming του Dailymotion

Ζόμπι
Περίμενες ποτέ από ένα σάιτ σαν το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) να κάνει τέτοιο ποστ ; Κι όμως. Κάτι δεν σημαίνει αυτό; Οι ταινίες, τα βιβλία, τα κόμικς μας προετοιμάζουν εδώ και πολλά χρόνια. Πάρε τα μέτρα σου!

NBA Finals
Το NBA Greece προσφέρει 10 NBA League Pass για να δείτε τους τελικούς του πιο εντυπωσιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, σε High Definition. Πάρτε μια γεύση από το βιντεάκι της σελίδας του διαγωνισμού.

Τραγουδάκι
Lights .

Tumblr of the Day
The Cosby Sweater Project .

Primavera Sound 2011
Έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια μυρωδιά από το φεστιβάλ που πήγαν οι φίλοι σας και ζηλεύετε, χάρη στο live streaming του Dailymotion.

Tweet: Add to Favorites
Το Νησί 2 .

The Baader-Meinhof Complex
Σήμερα Τετάρτη στις 22.00 στην ΕΤ1.

MEGA
Καταρχήν σώθηκε το ΟΥΚ .
Κατά τα άλλα, τέλειωσε το Νησί, ενώ πέφτει η αυλαία και για τις σειρές Πολυκατοικία, Η ζωή της άλλης, Τα μυστικά της Εδέμ. Έρχονται οι επαναλήψεις λοιπόν, όπως κάθε Ιούνιο, επαναλήψεις που κρατάνε 4 μήνες. Έτσι όπως πάει βέβαια το πράγμα φέτος, μπορεί και να κρατήσουν ακόμα περισσότερο.

Αποκάλυψη Τώρα
Πρώτα πατήστε εδώ για να έχετε τη μουσική υπόκρουση και μετά θαυμάστε τα σκίτσα της υπέροχης σκηνής του Apocalypse Now .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Παρίσι ε; Για πάντα;

Treasure Link
Αν σας αρέσει το Matrix τότε δείτε το μιας ώρα φιλμ Kaydara .

Φωτό της ημέρας
Το Crazy Horse πήγε Λονδίνο .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα