5 Urban καλλιτέχνες μετατρέπουν το Moxy Athens City σε ζωντανό έργο τέχνης

Διαβάζεται σε 2'
5 Urban καλλιτέχνες μετατρέπουν το Moxy Athens City σε ζωντανό έργο τέχνης

Το Moxy Athens City, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, συνεχίζει να στηρίζει τη σύγχρονη τέχνη μέσω του θεσμού Moxy Art Affairs, παρουσιάζοντας μια μοναδική live painting εμπειρία

Πέντε ταλαντούχοι urban καλλιτέχνες, illustrators και graphic designers, θα μεταμορφώσουν τη στοά του Moxy Athens City σε έναν ζωντανό και πολύχρωμο χώρο γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 19:00 έως τις 22:00.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες – Soteur, George Chionis, Bassment Rats, Βασίλης Γεωργούλας και Gospel – θα δημιουργήσουν ζωντανά μπροστά στο κοινό της Αθήνας, σύγχρονα έργα αστικής τέχνης επιδεικνύοντας τις μοναδικές και πρωτοποριακές τεχνικές τους. Πρόκειται για ένα μοναδικό event, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια των Αλίκη Τσιρλιάγκου και Λενιώ Παπαντωνοπούλου, που θα φέρει το κοινό σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη urban art.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία δημιουργίας των έργων σε πραγματικό χρόνο, από την αρχή έως το τέλος. Το live painting δεν θα είναι απλώς μια καλλιτεχνική επίδειξη, αλλά και μια ευκαιρία αλληλεπίδρασης, καθώς οι καλλιτέχνες θα συνομιλούν με το κοινό, εξηγώντας τα στάδια της δημιουργικής τους διαδικασίας.

Με αυτή την πρωτοβουλία, το Moxy Athens City στηρίζει κάθε μήνα την τέχνη, τη μόδα και ανερχόμενους καλλιτέχνες μέσω του θεσμού Moxy Art Affairs. Η σύμπραξη στοχεύει στη διαμόρφωση μιας πλατφόρμας, όπου ανερχόμενοι εικαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα έργα τους στο ευρύ κοινό. Το Moxy Athens City προσκαλεί το κοινό σε μια γιορτή δημιουργικότητας με έμπνευση από την αυθεντικότητα της Αθήνας, υπό τους ήχους της μουσικής και του παλμού της πόλης!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Moxy Athens City:
Σταδίου 65, +302144082020

Κρατήσεις στο: [email protected]

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @moxyathenscity

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα