500+ Premium brands, hospitality trends & business deals στην ΧENIA 2024

Διαβάζεται σε 4'
500+ Premium brands, hospitality trends & business deals στην ΧENIA 2024

Από 23 έως 25 Νοεμβρίου, στη μεγαλύτερη έκθεση για την Φιλοξενία θα πρωταγωνιστήσουν η Ξενοδοχειακή επιχειρηματικότητα, οι Παγκόσμιες Τάσεις και το έντονο Επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ανταγωνιστικό & ραγδαία αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία.

Ιδιοκτήτες και στελέχη από Resorts, Boutique και City Hotels, Ενοικιάζοµενα Δωµάτια, Αρχιτέκτονες, Διακοσµητές, εκπρόσωποι Ξενοδοχειακών Ομίλων µε ισχυρό brand name και επενδυτικά funds, θα βρεθούν στην XENIA για να συναντήσουν από κοντά 500+ premium brands με επίπλωση και εξοπλισμό, κατασκευαστικές και ενεργειακές λύσεις, αρχιτεκτονικά και δομικά υλικά, τροφοδοσίες, τεχνολογίες, εφαρμογές κρατήσεων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των workshops και των special projects της έκθεσης, θα ενημερωθούν, από experts του industry, για σχεδιαστικές τάσεις, εξειδικευμένες digital εφαρμογές και καινοτόμες υπηρεσίες με στόχο την εμπορικότητα, την κερδοφορία αλλά και την ικανοποίηση του πελάτη.

Digi Hotel Sector

O Digi Hotel Sector, που βρίσκεται στο Hall 1 της έκθεσης, θα φιλοξενήσει εταιρίες που αναζητά κάθε επαγγελματίας του hospitality, ο οποίος έχει ως στόχο τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό, την αύξηση των κρατήσεων, την αποτελεσματική digital προβολή της επιχείρησής του. Ο επισκέπτης της XENIA, θα είναι και πάλι πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με όλους τους εκθέτες του τομέα, γιατί γνωρίζει ότι εδώ θα ανακαλύψει τις καλύτερες λύσεις για το κατάλυμά του, ώστε να αποδίδει σε βέλτιστο επίπεδο τόσο λειτουργικά, όσο και εμπορικά, από τους καλύτερους της αγοράς.  Παράλληλα στο Digi Hotel Stage, marketeers και στελέχη εταιριών, θα αναδείξουν όλες τις τάσεις και τα ψηφιακά εργαλεία του digital marketing: Metaverse και φιλοξενία, customer experience design, τάσεις και εξελίξεις σε social media, digital advertising και online πωλήσεις, χρηματοδοτικά προγράμματα, parity τιμών, η νέα εποχή των ψηφιακών πληρωμών.

Τhe Red Spot Stage

H ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στο Hall 2 της έκθεσης θα φιλοξενήσει σημαντικούς Έλληνες αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, lighting designers και ξενοδόχους που θα αναλύσουν επιλεγμένα case studies ξενοδοχειακών έργων -κυρίως στους τομείς των resorts, boutique και city hotels- αναπτύσσοντας τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπιστούν, από το αρχικό concept ως την τελική υλοποίησή τους.

ΟΝΕ living – The Rock Project

Οι One Living Capsules του Κώστα Γκάγκου αποτελούν µια καινοτόµα προσέγγιση στο χώρο της φιλοξενίας. Μετά την περσινή µεγάλη επιχυχία, το νέο µοντέλο κάψουλας που θα παρουσιαστεί στο Hall 2, έχει συνολική επιφάνεια 65τ.µ. και έξυπνο σύστηµα διαχείρισης. Το concept ολοκληρώνεται µε τον σχεδιασµό του εξωτερικού χώρου, όπου κυριαρχούν τεχνητοί βράχοι, εµπνευσµένοι από τις χαρακτηριστικές υπόσκαφες κατοικίες της Ελλάδας, προσδίδοντας µια αίσθηση σύνδεσης µε τη φύση.

Γενική Συνέλευση από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Η Xenia θα φιλοξενήσει τη 12η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιµελητηρίου Ελλάδας, το Σάββατο 23 Νοεµβρίου, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν στην ατζέντα του δηµόσιου διαλόγου όλα τα µεγάλα ζητήµατα του κλάδου. Εκατοντάδες ξενοδόχοι θα δώσουν για ακόµα µία φορά ραντεβού, για να συζητήσουν την ανάγκη για στροφή στη βιωσιµότητα και στον ψηφιακό µετασχηµατισµό, τις δοκιµασµένες υποδοµές των προορισµών όπως και το µείζον ζήτηµα του ανθρώπινου δυναµικού.

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας έκθεσης

  • Σάββατο 23 Νοεμβρίου, 10:00-18:30
  • Κυριακή 24 Νοεμβρίου, 10:00-18:30
  • Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, 10:00-18:00

Toποθεσία

Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

www.xenia.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα