Deree – The American College of Greece: Οι υποτροφίες για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Διαβάζεται σε 3'
Deree – The American College of Greece: Οι υποτροφίες για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε νέους και νέες, ανεξαρτήτως οικονομικού υποβάθρου, προσφέρει το Deree μέσα από τις υποτροφίες του για το νέο ακαδημαϊκό έτος, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2024.

Πιστό στην αποστολή του να στηρίζει ακαδημαϊκά υποσχόμενους νέους και νέες, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση παραμένει και φέτος το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-25, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2024, το Deree θα διαθέσει υποτροφίες συνολικού ύψους 7,5 εκ. ευρώ σε νέους και νέες, ώστε να παρακολουθήσουν τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά του. Οι υποτροφίες εξασφαλίζονται μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες και ιδρύματα, από δωρητές αλλά και από ίδιους πόρους του Κολλεγίου.

Υποτροφίες για προπτυχιακά προγράμματα

Συγκεκριμένα, υποτροφίες σε όσες και όσους επιθυμούν να σπουδάσουν Επιχειρηματικότητα, Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, Πληροφορική ή να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Κυβερνοασφάλειας και Δικτύων, προσφέρει η Viva.com. Υποτροφίες για το πρόγραμμα Ναυτιλιακών Σπουδών προσφέρουν με τη σειρά τους οι Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) και United Maritime Corporation (NASDAQ: USEA), ενώ η Eurobank Equities δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες να ακολουθήσουν μία υποειδίκευση (minor) στο Trading Xρηματαγορών. Τέλος, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη διαθέτει έως και 6 υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς σπουδαστές.

Προπτυχιακές υποτροφίες εντοπιότητας από δωρητές

Η συνεργασία του Deree με το T.K. Zampetis Family Foundation εξασφαλίζει σε νέους και νέες από το νησί της Σάμου υποτροφία που καλύπτει: το 100% των διδάκτρων, διαμονή στις υπερσύγχρονες φοιτητικές εστίες του Κολλεγίου και διατροφή για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Μετά τη Σάμο, σειρά έχουν οι νέοι και νέες της Κυνουρίας και της ευρύτερης περιοχής του νομού Αρκαδίας: Η υποτροφία στη μνήμη της Joy Korologos προσφέρει πλήρη απαλλαγή από τα δίδακτρα του Deree για περίοδο 4 ετών, ώστε 2 απόφοιτοι λυκείου από τις ανωτέρω περιοχές να έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν σε ένα από τα δεκάδες καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα (majors) που προσφέρει το Κολλέγιο.

Προπτυχιακή υποτροφία από το Deree

Φέτος, για πρώτη φορά, το Deree προσφέρει 2 υποτροφίες 50% σε πλημμυροπαθείς φοιτητές και φοιτήτριες, από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, με σκοπό να εξασφαλίσει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης προς όλους.

Μεταπτυχιακές Υποτροφίες

Υποτροφία σε έναν φοιτητή ή φοιτήτρια για την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Επιστήμη Δεδομένων (MSc in Data Science) του Deree προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ. Aπό τη μεριά του το ίδρυμα Libra Philanthropies μέσω του προγράμματος Libra Philanthropies Leadership Scholarship, προσφέρει πλήρεις ή μερικές υποτροφίες για σπουδές στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree ενώ η πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ eLearning Industry προσφέρει υποτροφίες για σπουδές στο νεοσύστατο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαιδευτικού σχεδιασμού Learning Design and Technology.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προπτυχιακές υποτροφίες του Deree, ενόψει του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταπτυχιακές υποτροφίες του Deree, ενόψει του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210-6009800 (εσωτ. 1410) για να μιλήσουν με έναν σύμβουλο εγγραφών, ή να στείλουν email στο [email protected]

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα