Dialectica: Πιστοποιήθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον από το Great Place to Work®

Διαβάζεται σε 3'
Dialectica: Πιστοποιήθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον από το Great Place to Work®

Ένα εργασιακό περιβάλλον με την καινοτομία και τη συνεργασία στο DNA του

Η Dialectica, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των information services, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι πιστοποιήθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον από το Great Place to Work® για το 2024. Αυτή η διάκριση αποτελεί μια ξεκάθαρη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να αποτελεί ένα εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει. Στη Dialectica, η ισότητα, η διαφορετικότητα και η καλλιέργεια μιας συμμετοχικής κουλτούρας βρίσκονται στο επίκεντρο της λειτουργίας της.

Από την ίδρυσή της το 2015, η Dialectica έχει καταγράψει εντυπωσιακή ανάπτυξη, απασχολώντας πάνω από 1.300 εργαζόμενους διεθνώς, με περισσότερους από 700 στην Ελλάδα. Βασικό παράγοντα για την επιτυχία της αποτελούν οι άνθρωποί της που λειτουργούν ως καταλύτης στην επιταχυνόμενη πορεία που χαράζει τα τελευταία 9 χρόνια. Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο αλλά και να επενδύει εμπράκτως στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, καθώς χαρακτηριστικά, πρόσφατα στοχεύοντας στις πλούσιες δεξαμενές ταλέντου της Βόρειας Ελλάδας, ίδρυσε γραφείο και στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της Dialectica να απασχολεί 1.000 άτομα στη χώρα μας μέχρι το τέλος του 2024.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας, το 92% των εργαζομένων ένιωσε ευπρόσδεκτο από την πρώτη κιόλας στιγμή που εντάχθηκε στην Dialectica. Αυτό το ποσοστό αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Dialectica στη δημιουργία μιας κουλτούρας που προάγει τη συμμετοχικότητα και την αίσθηση του ανήκειν. Επιπροσθέτως, το 96% των εργαζομένων δηλώνει πως στη Dialectica υπάρχει ίση μεταχείριση, ανεξάρτητα από την εθνικότητα ή τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Μέσω ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία και την ανατροφοδότηση, η εταιρεία διαμορφώνει μια κουλτούρα συμμετοχής, εστιάζοντας σε βασικές αξίες όπως Growth Mindset, Ownership, Respect και Teamwork. Έτσι, έχει δημιουργήσει ένα hub επαγγελματικής εξέλιξης, όπου οι άνθρωποί της βρίσκουν συνεχή υποστήριξη και ευκαιρίες για να προοδεύσουν.

«Η επιτυχία της Dialectica οφείλεται στους ανθρώπους της. Η ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση βρίσκεται στην καρδιά της αναπτυξιακής μας στρατηγικής και αντανακλάται στο εργασιακό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει: ένα περιβάλλον που προάγει τη συνεργασία, την καινοτομία και τη συμμετοχικότητα. Αυτή η πιστοποίηση είναι μια απόδειξη της κουλτούρας μας, η οποία εστιάζει στη δίκαιη μεταχείριση όλων, παρέχοντας ευκαιρίες εξέλιξης ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή την ταυτότητα κάθε εργαζόμενου», δήλωσε ο Γιώργος Τσαρούχας, ιδρυτής και CEO της Dialectica.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα