efood market: Δωρεάν delivery στις τρεις πρώτες παραγγελίες για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Διαβάζεται σε 1'
efood market: Δωρεάν delivery στις τρεις πρώτες παραγγελίες για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις καθημερινές αγορές τους από το efood market, με δωρεάν παράδοση, για τις τρεις πρώτες παραγγελίες τους.

Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Αυγούστου, ανεξάρτητα με το κόστος του καλαθιού αγορών και εμφανίζεται αυτόματα στην πλατφόρμα του efood κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Το efood δημιουργεί μια σειρά από προσφορές και ενέργειες για τους καταναλωτές του, παραμένοντας η πλέον οικονομικά προσιτή πλατφόρμα. Μέσω του efood market, οι καταναλωτές επωφελούνται από τη δυνατότητα να επιλέγουν είδη σούπερ μάρκετ και να παραλαμβάνουν εντός λίγων λεπτών από την παραγγελία τους.

Το efood market είναι διαθέσιμο σε 3 πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα), παρέχει περισσότερες από 6000 επιλογές προϊόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των καθημερινών αναγκών, από φρουτολαχανικά, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και έτοιμα γεύματα, έως απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και πολλές ακόμα κατηγορίες. Μάλιστα, στο efood market μπορεί κανείς να βρει weekly deals που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και να επιλέξει ανάμεσα σε μοναδικές προσφορές έως και -50% και combos προϊόντων.

Με ωράριο λειτουργίας, καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, Κυριακές και αργίες, το efood market δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα -και πέραν του ωραρίου των φυσικών καταστημάτων- με σταθερές τιμές και με παραλαβή στο χώρο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα