Grand Hyatt Athens: Cocktail party στη μεγαλύτερη rooftop infinity pool της Αθήνας

Διαβάζεται σε 2'
Grand Hyatt Athens: Cocktail party στη μεγαλύτερη rooftop infinity pool της Αθήνας

Σε ρυθμούς ethnic & african πραγματοποιήθηκε το πρώτο cocktail party του καλοκαιριού στην εντυπωσιακή πισίνα στο rooftop του 8ου ορόφου του Grand Hyatt Athens.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια μοναδική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους, με την μουσική του ταλαντούχου performer Βαγγέλη Τούντα να πρωταγωνιστεί και να μαγεύει τους λαμπερούς καλεσμένους.

Ανατρεπτικά cocktails από τη νέα cocktail λίστα του pool bar, δίπλα στη μεγαλύτερη rooftop infinity pool της πόλης και θέα στη μαγικά φωτισμένη Ακρόπολη και το αστικό τοπίο σε συνδυασμό με μουσική που ταξιδεύει. Σκηνικό που θα επαναλαμβάνεται κάθε δεύτερη Πέμπτη στο Pool Bar του 8ου ορόφου.

Πέτρος Ζαρίκος , General Manager Grand Hyatt Athens Πάνος Παναγιωτόπουλος, CEO Donkey Hotels SA MD Athenaeum InterContinental Stavros Packeiser, General Manager Athenaeum InterContinental

Αξίζει να σημειωθεί πως η infinity pool του Grand Hyatt Athens αποτελεί νέα άφιξη στην πόλη και έχει ήδη φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες private εκδηλώσεις της Αθήνας. Η νέα πισίνα αποτελεί κομμάτι της σημαντικής επέκτασης του ξενοδοχείου κατά την οποία προστέθηκαν 227 δωμάτια με το ξενοδοχείο να αριθμεί σήμερα 548 δωμάτια, ανάμεσά τους η Penthouse και η Two Level Suite.

Οι δύο σουίτες, εκτός από στιγμές χαλάρωσης, μπορούν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης και private εκδηλώσεων με θέα στην Ακρόπολη και ανέσεις που καλύπτουν και τους πιο high-end επισκέπτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα