H «ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS» μεγάλο στήριγμα για τον ελληνικό στίβο τα επόμενα χρόνια

Διαβάζεται σε 2'
H «ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS» μεγάλο στήριγμα για τον ελληνικό στίβο τα επόμενα χρόνια

Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε σήμερα, σε μια νέα συνεργασία, που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάδειξη του ελληνικού στίβου στην νέα εποχή, υπογράφοντας συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο.

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas με την κορυφαία μάρκα απορρυπαντικών SKIP αποτελεί πλέον έναν από τους Επισήμους Χορηγούς της Ομοσπονδίας και μεγάλο υποστηρικτή των Εθνικών Ομάδων Στίβου αλλά και του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, δήλωσε:

Σε μια χρονιά γεμάτη αγωνιστικές προκλήσεις, με τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, να μας έχουν ήδη κάνει περήφανους με τις εμφανίσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου αλλά και στο Ευρωπαϊκό Ανοιχτού Στίβου, η Ομοσπονδία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την «ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS».

Η Εταιρεία, με το «Skip» μπαίνει για πρώτη φορά στον χώρο του κλασσικού αθλητισμού και αποτελεί χαρά για μας το γεγονός ότι επέλεξε την Ομοσπονδία μας

για το νέο της αυτό ταξίδι, το οποίο της υποσχόμαστε πως θα είναι συναρπαστικό και γεμάτο συγκινήσεις.

Η νέα αυτή συνεργασία, είναι μία ακόμη απόδειξη της δυναμικής του ελληνικού στίβου και της ανταπόκρισης που έχει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, καθώς και στην ελληνική κοινωνία.

Η Σήλια Πατσού, Marketing Manager Απορρυπαντικών στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία του Skip με τον ΣΕΓΑΣ, τον ιστορικό αυτό φορέα του αθλητισμού στην Ελλάδα, εκφράζει απόλυτα τις αξίες μας. Στον πυρήνα του αναγνωρίζουμε τα ιδανικά του αθλητισμού και της υπερπροσπάθειας που καταβάλουν οι αθλητές μας για να επιτύχουν κάθε φορά τους στόχους τους. Όπως αυτοί, έτσι κι εμείς, είτε πρόκειται για τα προϊόντα μας είτε για τους τομείς της κοινωνικής ευθύνης στους οποίους δραστηριοποιούμαστε, βάζουμε πάντα τον πήχη στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Σήμερα, μαζί με τον ΣΕΓΑΣ, ξεκινάμε μια κοινή πορεία, δίνοντας το παρόν σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και στηρίζοντας την Εθνική Ομάδα Στίβου που μας κάνει και φέτος όπως και πάντα περήφανους με τις εμφανίσεις της».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα