Η Summit στο TEDxAthens

Διαβάζεται σε 5'
Η Summit στο TEDxAthens

Είμαστε χορηγοί στο πιο ανατρεπτικό, γεμάτο νέες ιδέες, απόλυτα προσηλωμένο στην καινοτομία, σημαντικό γεγονός της πόλης, και δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε πιο περήφανοι.

Έχουν περάσει ήδη 15 χρόνια. Από το 2009, το TEDxAthens είναι το πρώτο TEDx που διοργανώθηκε στην Ελλάδα και ένα από τα 10 πρώτα παγκοσμίως με επίσημη άδεια. Συνέδριο μικρής κλίμακας αρχικά, κορυφαία πλατφόρμα ιδεών, δημιουργίας περιεχομένου και εμπειριών σήμερα, το TEDxAthens μας προσκαλεί όλους να συμμετέχουμε στη ζωντανή του συζήτηση που οδηγεί σε ένα δυνατό storytelling, ικανό να αλλάξει τον κόσμο.

Εμείς θα είμαστε εκεί, κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα: θα παίξουμε!

Summit @ TEDxAthens

Η Summit με μεγάλη υπερηφάνεια χορηγεί το TEDxAthens 2024 με δύο δραστηριότητες που προάγουν το networking:

  • TEDx Athens XV Game: Ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, το οποίο στηρίζεται σε app. Περιλαμβάνει trivia σχετικά με την ιστορία του TEDx Athens και networking tasks που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Οι δέκα καλύτεροι παίκτες θα κερδίσουν αποκλειστικά βραβεία.
  • Live GetToKnowUs Team Challenges: Οι συνεργάτες της Summit θα οργώνουν τον χώρο, προσφέροντας γρήγορα, γεμάτα ενέργεια ομαδικά παιχνίδια, τα οποία έχουν τη δύναμη να ανεβάσουν τα επίπεδα του ενθουσιασμού και να διευκολύνουν τη σύνδεση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Σας προσκαλούμε με πολλή χαρά να επισκεφθείτε τον πάγκο μας και να ανακαλύψετε περισσότερα παιχνίδια και υπηρεσίες.

Summit who?

Φανταστείτε να μπορείτε να ενδυναμώνετε ομάδες ανθρώπων παίζοντας. Φανταστείτε να οργανώνετε δυναμικές, γεμάτες νόημα δραστηριότητες και εκδηλώσεις που φέρνουν τα μέλη της ομάδας πιο κοντά, αποκλειστικά βασισμένες στο παιχνίδι. Σκεφτείτε να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε εκατοντάδες workshops και εκδηλώσεις κατά παραγγελία, στους ευρύτερους τομείς της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης. Φανταστείτε να σας έχουν εμπιστευθεί πάνω από 500 σημαντικές εταιρείες ως σήμερα.

Στη Summit, δεν το φανταζόμαστε. Το ζούμε.

Από το 2013, τα προγράμματά μας είναι βασισμένα σε μια απλή φιλοσοφία: η πιο επιδραστική μάθηση και η πιο ουσιαστική αναψυχή επιτυγχάνεται μέσα από το παιχνίδι.

Είμαστε η Summit, μια Ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες σε όλη την Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Η εξειδίκευσή μας είναι στον δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που στηρίζονται στο παιχνίδι, καθώς και στις δραστηριότητες που προάγουν την ενδυνάμωση των σχέσεων εντός ομάδος, πάντα με μια μικρή (ή μεγαλύτερη), δημιουργική πινελιά.

Υπηρεσίες

Οι βασικές μας υπηρεσίες είναι χωρισμένες σε 3 βασικές κατηγορίες: team building, training και event consulting.

  • Team Building / Χτίσιμο Σχέσεων εντός Ομάδας

Χωρισμένες σε 6 διαφορετικές κατηγορίες (Icebreakers, Active, Creative, CSR, Cultural και Mind games), οι team building δραστηριότητές μας μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε συνθήκη, καλύπτοντας κυριολεκτικά κάθε αίτημα. Ως μέρος αυτής της μοναδικής και πλήρως εξατομικευμένης υπηρεσίες, δημιουργούμε τουλάχιστον 4 νέες team building δραστηριότητες τον χρόνο. Τα προϊόντα αυτά, τα οποίο αποτελούν 100% ιδιοκτησία της Summit, μπορούν να αλλάξουν και να εξειδικευτούν κατά βούληση, δημιουργώντας ειδικές δραστηριότητες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Training / Εκπαίδευση

Από το Feedback και την Αποτελεσματική Επικοινωνία, ως τη Διαχείριση Χρόνου και το Facilitation, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα μπορούν να κάνουν θαύματα -και τα κάνουν. Χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως τα LSP™, Team Diagnostic™ Assessment κλπ, καθένα από τα 23 workshops μας είναι σχεδιασμένα για να υλοποιούν τις πιο σημαντικές στρατηγικές και μεθόδους με στόχο να επιτευχθεί ο σκοπός που έχει τεθεί.

  • Event Consulting / Συμβουλευτική Εκδηλώσεων

Μερικές φορές, αυτό που χρειάζεστε δεν είναι «να γνωριστείτε καλύτερα», θέλετε απλώς να προγραμματίσετε μια εκδήλωση. Χάρις στη μεγάλη μας εμπειρία στην οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, σας καλύπτουμε πλήρως. Σχεδιασμός εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων χώρων, οπτικοακουστικού εξοπλισμού, catering, δώρων, κ.λπ., branding εκδήλωσης, από το concept design έως τις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες δημιουργικές παραγωγές και ό,τι μπορεί να προκύψει ενδιάμεσα. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορούμε να οργανώσουμε όλες οι ταξιδιωτικές ρυθμίσεις που θα μπορούσατε να ζητήσετε, από διαμονή και γεύματα, ως τα logistics και τη μεταφορά. Ναι, μπορούμε να τα κάνουμε όλα.

Το ολοκαίνουργιο Website μας μόλις βγήκε στον αέρα

Η ανατροφοδότηση, αυτό που έχουμε μάθει να ονομάζουμε feedback, είναι ένας από τους πυλώνες της δουλειάς μας, είναι η πολύτιμη πληροφορία που προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, στους πελάτες μας και το μοναδικό πράγμα που ζητάμε από αυτούς. Το feedback μας βοηθά όλους να λειτουργούμε καλύτερα.

Με βάση τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των πελατών μας, μόλις βγάλαμε στον αέρα ένα ολοκαίνουργιο website, πολύ εύκολο στην πλοήγηση, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει ό,τι ψάχνει, μέσα από την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα