Κωτσόβολος: Συμμετέχει στο ΔΕΗ myHome4Students, προσφέροντας στους φοιτητές επιπλέον έκπτωση για τις αγορές τους

Διαβάζεται σε 2'
Κωτσόβολος: Συμμετέχει στο ΔΕΗ myHome4Students, προσφέροντας στους φοιτητές επιπλέον έκπτωση για τις αγορές τους

Έως και 10% έκπτωση για τις αγορές των φοιτητών

Η Κωτσόβολος στηρίζει τους φοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα, συμμετέχοντας στο ΔΕΗ myHome4Students, το νέο προϊόν ρεύματος της ΔΕΗ για φοιτητές, με αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Έτσι, οι φοιτητές που θα επιλέξουν το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students, δικαιούνται εκπτώσεις έως και 10% επιπλέον των τρεχουσών προσφορών σε προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές από τα 94 καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το site Kotsovolos.gr.

Το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική τιμή 0,129€/kWh για τις πρώτες 150kWh, που αντιστοιχούν στη μέση μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα τυπικό φοιτητικό σπίτι. Και όσοι ενεργοποιήσουν εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, επωφελούνται με επιπλέον 3% έκπτωση στον λογαριασμό τους.

Το ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες, ενώ για το υπόλοιπο διάστημα το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα 3€. Τέλος, με το νέο προϊόν διατίθεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου και η υπηρεσία GreenPass από τη ΔΕΗ, μέσω της οποίας διασφαλίζεται ότι όση ενέργεια καταναλώνεται στον χώρο, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές, εξοικονομώντας χρήματα και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, επιβραβεύει τους φοιτητές με μια σειρά προνομίων, όπως προσφέροντας 5.000 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN για να γίνει το νέο τους ταξίδι ακόμη πιο συναρπαστικό, εξασφαλίζοντας δωρεάν τον καθημερινό καφέ τους για έναν μήνα από το Coffee Island και γεμίζοντας δωρεάν το φοιτητικό τους ψυγείο για πρώτη φορά μέσω του efood. Τέλος, εξασφαλίζει πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις μέσω του ΔΕΗ myRewards Coupons, της ειδικά διαμορφωμένης ενότητας στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ.

Διαδικασία απόκτησης του ΔΕΗ myHome4Students

Δικαίωμα ένταξης στο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students έχουν οι φοιτητές,  με απαραίτητη την προσκόμιση ακαδημαϊκής ταυτότητας ή βεβαίωση εγγραφής στη σχολή.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το ΔΕΗ myHome4Students σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ και στο τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000. Από τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησής του και μέσω του myΔΕΗ. 

Η ΔΕΗ με την Κωτσόβολος ενώνουν τις δυνάμεις τους και βρίσκονται στο πλευρό των φοιτητών, παρέχοντας ενεργειακές και τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις που καλύπτουν σφαιρικά τις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή, για μία Καλύτερη Ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα του ΔΕΗ myHome4Students: https://bit.ly/3Wx39tl.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα