Μία συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα – Από την FORUM ΑΕ & τον Specialty Coffee Association (SCA)

Διαβάζεται σε 4'
Μία συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα – Από την FORUM ΑΕ & τον Specialty Coffee Association (SCA)

Η FORUM AE – Member of NürnbergMesse Group, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Specialty Coffee Association (SCA), μέσω του World Coffee Events (WCE), ως αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος στρατηγικός συνεργάτης για την Ελλάδα και την Κύπρο

Η FORUM ΑΕ, η μεγαλύτερη εταιρία διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων στην Ελλάδα, δεσμεύεται να αξιοποιήσει, στο πλαίσιο της στρατηγικής αυτής συνεργασίας, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τους στενούς δεσμούς της με τη βιομηχανία και την κοινότητα του καφέ, για να υποστηρίξει με τον πιο αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο, το σκοπό του Specialty Coffee Association (SCA) που είναι να ενισχύσει την παγκόσμια κοινότητα καφέ και να υποστηρίξει δραστηριότητες για να κάνει ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα του καφέ βιώσιμη, δίκαιη και ευημερούσα.

Ανταποκρινόμενη στον ρόλο και στις αρμοδιότητες του στρατηγικού συνεργάτη, και έχοντας λάβει ήδη τη στήριξη των εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του SCA GREECE, η FORUM ΑΕ αναλαμβάνει: 

  • Τη διοργάνωση ετήσιων αδειοδοτημένων εθνικών διαγωνισμών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καφέ (WCC).
  • Την παραγωγή και διαχείριση εκδηλώσεων για τον καφέ σε Ελλάδα και Κύπρο.
  • Την οργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο με εξουσιοδοτημένους AST και PTC. 
  • Την προβολή της κάθε δραστηριότητας με στοχευμένες πρωτοβουλίες και ενέργειες προώθησης. 
  • Την εξασφάλιση χορηγιών και την υποστήριξη των διαγωνιζομένων σε διεθνείς διοργανώσεις με βάση τα κριτήρια του WCC.

Αναφερόμενος στη συνεργασία αυτή, ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM ΑΕ, κ. Θανάσης Παναγούλιας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι άνθρωποι του SCA εμπιστεύτηκαν την FORUM και αναγνωρίζουν τον κομβικό και θεμέλιο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η εταιρία μας στην εκπαίδευση των επαγγελματιών και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το specialty coffee. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι μαζί με όλους τους συνεργάτες μου θα ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσο ο κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, Chief Executive Officer του Specialty Coffee Association όσο και ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης, National Coordinator του SCA GREECE και θα οδηγήσουμε τους διαγωνισμούς αλλά και τον κλάδο της καφεστίασης στην επόμενη μέρα!»

Ο κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, Chief Executive Officer του Specialty Coffee Association & Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του World Coffee Events, δήλωσε από την πλευρά του: «Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι από τις πρώτες χώρες που εφαρμόζουμε αυτό το μοντέλο συνεργασίας που σκοπό έχει την αύξηση των δραστηριοτήτων στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τόσο σε επίπεδο B2B όσο και σε επίπεδο καταναλωτή. Η FORUM ΑΕ αποτελεί διαχρονικά έναν σταθερό και έμπιστο συνεργάτη του Specialty Coffee Association και ο κ. Θανάσης Παναγούλιας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM ΑΕ έχει υποστηρίξει ενεργά την ανάπτυξη της αγοράς του Specialty Coffee στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι το πρόσημο θα είναι μόνο θετικό, χάρη στην τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία FORUM ΑΕ». 

O κ. Σταύρος Λαμπρινίδης, National Coordinator του SCA GREECE, καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ αυτή τη συνεργασία: «Η FORUM ΑΕ έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία, την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, το πάθος για εξέλιξη και την επαγγελματική συνέπεια σε όλα όσα υλοποιεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με μία τόσο αξιόλογη ομάδα και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ανταποκριθούμε στον στόχο μας που είναι η ενδυνάμωση της Ελληνικής & Κυπριακής κοινότητας του specialty coffee και των επαγγελματιών που την εκπροσωπούν.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα