Ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση στα Playoffs του UEFA Champions League

Διαβάζεται σε 2'
Ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση στα Playoffs του UEFA Champions League

Aυτό θα κριθεί αποκλειστικά στο Novasports

  • Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε στον επαναληπτικό του 2-2 με φόντο την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.
  • Ζωντανά και αποκλειστικά στις 20:30 η σπουδαία αναμέτρηση στο Novasports Prime, από τις 20:00 οι φίλαθλοι θα μπουν στο ρυθμό του αγώνα με το Pre Game Show από το γήπεδο της Τούμπας.

O πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ επιδιώκει τη διάκριση στο UEFA Champions League και αυτό θα γίνει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Αποστόλη Λάμπου τον επαναληπτικό αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στην πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Από τις 20:00 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο ρυθμό του αγώνα με το Pre Game Show σε παρουσίαση του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία μ σκορ 2-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία θα επιδιώξει να νικήσει τη Μάλμε και να ολοκληρώσει την προσπάθεια για πρόκριση στα Play offs του UEFA Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Στεάουα Βουκουρεστίου – Σπάρτας Πράγας (πρώτος αγώνας 1-1 στην Τσεχία). Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τσέλιε – Σάμροκ Ρόβερς (πρώτος αγώνας 1-0 για την Τσέλιε) για τα playoff των προκριματικών του UEFA Europa League.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στον συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή σε περίπτωση που έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα