Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στη λίστα με τους δέκα πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024

Διαβάζεται σε 3'
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στη λίστα με τους δέκα πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024
UNSPLASH

Σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο βρίσκεται για πρώτη φορά στη λίστα με τους δέκα πιο ελκυστικούς εργοδότες στην χώρα.  Στην πρόσφατη έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad στην Ελλάδα για το 2024, το Ωνάσειο συμπεριλήφθηκε στη δέκατη θέση και μπροστά από όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα. 

Το Ωνάσειο αποτελεί την πρώτη μεγάλη προσφορά του Ιδρύματος Ωνάση στην υγεία διαμορφώνοντας για 31 χρόνια το υπόδειγμα περίθαλψης για όλους τους καρδιολογικούς ασθενείς.  Αποτελεί δε το πρώτο πιστοποιημένο νοσοκομείο στην Ελλάδα για την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών υγείας στον τομέα των μεταμοσχεύσεων καρδιάς, της καρδιοχειρουργικής και της καρδιολογίας ενηλίκων και παίδων.   

Ο Γενικός Διευθυντής του Ωνάσειου κ. Παναγιώτης Μινογιάννης σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτήν την αναγνώριση. Η δέσμευσή μας στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού εργασιακού περιβάλλοντος προσανατολισμένου στην καινοτομία, τη συνεχή πρόοδο και την παραγωγή Αξίας είναι ακλόνητη. Η ενσωμάτωση της μοναδικότητας του κάθε εργαζομένου σ’ ένα κοινό πλαίσιο κουλτούρας και αξιών είναι το δικό μας στοίχημα. Η Ηγεσία ενός Οργανισμού δεν στοχεύει να υποστηρίξει μεμονωμένους ανθρώπους που κάνουν μεγάλες πράξεις, αλλά στη δημιουργία ενός κλίματος εργασίας που εμπνέει όλους να κάνουν μεγάλες πράξεις στο δικό τους πεδίο.  Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών μας και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας αξιοποιώντας την εξέλιξη της Επιστήμης και των τεχνολογιών αιχμής με στόχο την ακόμη καλύτερη υποστήριξη των ασθενών του σήμερα και του αύριο.»

Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) αποτελεί την πιο πλήρη και ανεξάρτητη έρευνα για την εικόνα του εργοδότη με σχεδόν 173.000 συμμετέχοντες σε 32 χώρες παγκοσμίως, οι οποίοι αξιολόγησαν συνολικά 6.084 επιχειρήσεις. Πρόκειται για την πιο λεπτομερή έρευνα παγκοσμίως, μελετώντας την ελκυστικότητα των μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού, έτσι όπως γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων σε έναν νέο εργοδότη. 

Για την Ελλάδα, η έρευνα διεξάγεται για έβδομο διαδοχικό έτος, αξιολογώντας ένα δείγμα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού. Φέτος, συμμετείχαν 3.500 άτομα, μεταξύ των οποίων, Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, ηλικίας από 18 και 65 ετών, ενώ οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τον Ιανουάριο του 2024. Στο πλαίσιο της έρευνας, αναδεικνύονται σημεία που αφορούν στα κριτήρια επιλογής εργοδότη, τους λόγους παραμονής και αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος, τα κίνητρα επιλογής εργασίας ανά γενιά εργαζομένων, τους κλάδους που καταγράφουν τις καλύτερες επιδόσεις, καθώς και την πρόταση αξίας των εργοδοτών.

Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα