To efood και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ” ενώνουν τις δυνάμεις τους

Διαβάζεται σε 2'
To efood και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ” ενώνουν τις δυνάμεις τους

Με στόχο να στηρίξουν εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης της χώρας

Οι εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης βρίσκονται, τα τελευταία χρόνια, στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης των πυρκαγιών, σε όλη τη χώρα. Το efood, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Love Delivered» , στηρίζει εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό για να επιτελέσουν το έργο τους, παραμένοντας σταθερό στη δέσμευσή του να παρέχει βοήθεια, με τις δικές του δυνάμεις, όπου υπάρχει ανάγκη.

Σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ», το efood βρίσκεται, για ακόμη μια χρονιά, στο πλευρό εκατοντάδων εθελοντών δασοπυροσβεστών, ενεργοποιώντας τους χρήστες της πλατφόρμας του. Στόχος μας να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες σε εξοπλισμό που λόγω εκτεταμένης χρήσης πρέπει να ανανεώνεται για την βέλτιστη επιχειρησιακή ικανότητα των εθελοντικών ομάδων ανά την Ελλάδα.

Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, το efood ενώνεται με τους χρήστες του για να επιλέξουν το ποσό που επιθυμούν να προσφέρουν είτε πατώντας στο banner που θα βρουν στην αρχική σελίδα του efood, είτε προσφέροντας 1€ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Στο πλαίσιο του «Love Delivered» το efood κατά τη διάρκεια της περσινής αντιπυρικής περιόδου, μέσα από τη συνεργασία του με το ΔΕΣΜΟ στάθηκε σημαντικός αρωγός στο σπουδαίο έργο των εθελοντών δασοπυροσβεστών. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε 29.393€ και ενίσχυσε με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών 15 εθελοντικές ομάδες από Αττική έως την Κόρινθο, τις Κυκλάδες και την Ήπειρο. Παράλληλα βρέθηκε δίπλα στον αγώνα των πυροσβεστών και των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές, προσφέροντας γεύματα τις δύσκολες ημέρες των πυρκαγιών.

Το efood συνεχίζει δυναμικά τη στήριξή του στην κοινωνία ενεργοποιώντας τους χρήστες της πλατφόρμας του με σκοπό την άμεση παροχή βοήθειας σε έκτακτες ή διαρκείς ανάγκες με την ελπίδα να προσφέρει σε όλους εκείνους που προσφέρουν με τη δράση τους σε όλους εμάς.

Γίνε μέρος της προσπάθειας να προσφέρουμε, σε εκείνους που προσφέρουν σε όλους μας.
#LoveDelivered

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα