To νέο Β2Β portal της Globalsat είναι live

Διαβάζεται σε 4'
To νέο Β2Β portal της Globalsat είναι live
UNSPLASH

Μια Αναβαθμισμένη Προσέγγιση στις Πωλήσεις Τεχνολογικών Προϊόντων

Η Globalsat, εγκαινιάζει το νέο, λειτουργικά αναβαθμισμένο B2B portal της, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο προς όλους τους εταιρικούς της συνεργάτες, ενσωματώνοντας εφαρμογές που βελτιώνουν σημαντικά τη χρηστικότητα και τη δυνατότητα άμεσων παραγγελιών και αγορών.

Η Globalsat, τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της, αποτελώντας σήμερα μια από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις στον τομέα των τεχνολογικών προϊόντων. Το νέο B2B portal αποτυπώνει τη δέσμευση της εταιρείας στη δραστηριότητά της, καθώς και στις λύσεις που προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες.

Ένα B2B portal προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις. Πρώτον, παρέχει αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας τα λάθη που προκύπτουν από χειροκίνητη παρακολούθηση και διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις θα είναι πάντα ενημερωμένες για τις λειτουργίες τους. Δεύτερον, προσφέρει μια σύγχρονη ψηφιακή εμπειρία, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες και επιτρέποντας στους πελάτες να διαχειρίζονται ψηφιακά τις παραγγελίες και τους προϋπολογισμούς τους, βελτιώνοντας την ικανοποίηση και τη διατήρηση των πελατών.

Τρίτον, τα B2B portals μειώνουν το κόστος ενοποιώντας διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης σε μια ενιαία πλατφόρμα και προσφέροντας αποδοτικά εργαλεία μάρκετινγκ, όπως στοχευμένες διαφημίσεις και premium επιλογές για καλύτερη προβολή. Τέταρτον, βελτιώνουν την online παρουσία, συνδέοντας τις εταιρείες με παγκόσμιες αγορές και δυνητικούς πελάτες από το αρχικό στάδιο της αγοραστικής διαδικασίας, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand μέσω της ενσωμάτωσης στα social media. Τέλος, τα B2B portals προσελκύουν επαληθευμένους αγοραστές, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και επαγγελματικές συναλλαγές μέσω υπηρεσιών επαλήθευσης και κριτικών χρηστών. Συνολικά, τα B2B portals εξοικονομούν χρόνο, ενισχύουν την ασφάλεια και αποτελούν βασικές επενδύσεις για τη διατήρηση και την επέκταση της πελατειακής βάσης, σε ένα ψηφιακό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα Βασικά Χαρακτηριστικά του Νέου B2B Portal

Το νέο B2B portal της Globalsat έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ευελιξία και την εύκολη προσβασιμότητα. Περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της χρήσης από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 3.500 κωδικούς προϊόντων σε 8 βασικές προϊοντικές κατηγορίες, ενώ μπορούν να επωφεληθούν από τα δυναμικά εργαλεία αναζήτησης και πλοήγησης, να αξιοποιήσουν την υπηρεσία απαλλαγής ΦΠΑ όπου αυτή προβλέπεται και να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες τους ψηφιακά με εύκολη διαδικασία πληρωμής, μέσω κάρτας ή IRIS payments.

Το νέο portal προσφέρει 10 ανανεωμένα εμπορικά features, όπως κουπόνια, προσφορές, και bundles, που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την εμπειρία των χρηστών και να διευκολύνουν την εύρεση και αγορά των πλέον αποδοτικών προϊόντων από τις επιχειρήσεις.

Η Globalsat, με τη δημιουργία του νέου B2B portal, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των εταιρικών πελατών της, αξιοποιώντας την τεχνολογία για την παροχή προσαρμοσμένων και αποτελεσματικών λύσεων.

Υπηρεσίες Τεχνολογίας και Πράσινης Ενέργειας της Globalsat

Η Globalsat παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που περιλαμβάνουν υπηρεσίες διανομής και διαχείρισης προϊόντων τεχνολογίας, διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα δίκτυα συνεργασίας με όλη τη retail αγορά τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, μέσω της Outsourced Category Management λύσης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Globalsat, αναλαμβάνει τη διαχείριση, ανάπτυξη και διανομή των προϊοντικών κατηγοριών που επιθυμεί ο εκάστοτε συνεργάτης. Παράλληλα, ο Όμιλος αναπτύσσει Λύσεις Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας μέσα από τη δύναμη του ΙοΤ και παρέχει προηγμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης, όπως ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, επαγγελματικές οθόνες και δραδραστικούς πίνακες. Οι λύσεις αυτές ενισχύουν την επιχειρηματική βιωσιμότητα και την εμπειρία των πελατών, προσφέροντας καινοτόμα εργαλεία για την καλύτερη διαχείριση και προώθηση των υπηρεσιών τους.

Ακόμα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Globalsat προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων πράσινων λύσεων, που περιλαμβάνει λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, χρηματοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής σε εταιρικούς πελάτες μέσω της Greenvolt Next και εξοπλισμό πράσινων λύσεων μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei Digital Power και η RCT Power.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα τεχνολογίας & οnline αγορές, επισκεφθείτε το eshop της Globalsat στη διεύθυνση https://eshop.globalsat.gr/.

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο εταιρικό website της εταιρείας στο www.globalsat.gr και δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις λύσεις της Globalsat για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα