Το πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια Shell, είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή

Διαβάζεται σε 2'
Το πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια Shell, είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή

Η περίοδος θέρμανσης αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου και η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ξεκίνησε τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell με μια σειρά από προσφορές για όλους τους καταναλωτές.

Ειδικά για αγορές με κάρτα της τράπεζας Πειραιώς, η Shell εξασφάλισε μία πρόσθετη επιβράβευση από 15/10 εως 31/11.

Όσοι καταναλωτές αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης αξίας πάνω από 500€ με κάρτες yellow, έχουν κέρδος 6% με πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη και 3% με χρεωστική και επιπλέον bonus με δωροεπιταγές yellow για αγορές καυσίμων κίνησης Shell.

Για το διάστημα αυτό, κάθε μέρα 10 τυχεροί θα κερδίζουν από μία Δωροεπιταγή αξίας 50€, για αγορά καυσίμων κίνησης από τα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα πρατήρια Shell.
Στο βασικό πρόγραμμα όσοι καταναλωτές επιλέξουν την Τράπεζα Πειραιώς ή κάνουν συναλλαγές με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας, έχουν όφελος 2% με πιστωτική κάρτα και 1% με χρεωστική. Ενώ όσοι επιλέξουν συναλλαγές με κάρτες Energy Mastercard της Alpha Bank, θα δουν κέρδος 3%.

Tα πρατήρια Shell βρίσκονται πάντα δίπλα στους καταναλωτές με ένα δίκτυο παράδοσης 98 ιδιόκτητων βυτίων σε όλη την Ελλάδα, με συνεχή ποιοτικό έλεγχο πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 σύστημα διασφάλισης ποιότητας καυσίμων Shell, με ανταμοιβή διπλών πόντων κάνοντας χρήση του προγράμματος πιστότητας και δυνατότητα online παραγγελίας για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στο πλησιέστερο πρατήριο Shell ή με ένα τηλεφώνημα στο 18330 ή στο 2102852071 (με αστική χρέωση).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα