To TEDxAthens γίνεται 15!

Διαβάζεται σε 2'
To TEDxAthens γίνεται 15!

Γιορτάζοντας τα γενέθλια του, το TEDxAthens 2024 υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία και ένα υπέροχο πάρτυ γενεθλίων.

Το 2024 είναι για το TEDxAthens ξεχωριστό, καθώς συμπληρώνει 15 χρόνια από την ίδρυσή του. Ο οργανισμός, που προβάλλει και προωθεί καινοτόμες και συναρπαστικές ιδέες, επιστρέφει στις 5 Οκτωβρίου, στον χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Πειραιώς 260.

Το πρώτο TEDx event της Ελλάδας, ξεκίνησε το 2009 με θέμα “mind the idea”, φτάνοντας σήμερα να θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς για την ανταλλαγή γνώσεων και την ενδυνάμωση της κοινότητας. Περισσότεροι από 500 ομιλητές και performers, από διαφορετικούς τομείς και επιστημονικούς κλάδους, έχουν μοιραστεί τις ιδέες τους στη σκηνή του TEDxAthens. Στο πέρασμα των ετών, το TEDxAthens περιηγήθηκε σε αχαρτογράφητα νερά, έχοντας ως μόνη σταθερά την αλλαγή και συνοδοιπόρο τον υπέροχο άγνωστο, φτάνοντας σήμερα στον από μηχανής Θεό (X Machina)!

Πάνω από 22.000 συμμετέχοντες έχουν παρευρεθεί στο TEDxAthens εδώ και 15 χρόνια. Έχουν λάβει μέρος σε εκδηλώσεις, δραστηριότητες, Q&A sessions, εργαστήρια κλπ. Έχουν παρακολουθήσει ομιλίες και δρώμενα και έγιναν κομμάτι της ιστορίας, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους. Όλα αυτά δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί, φυσικά, χωρίς την βοήθεια των, 150 περίπου, εθελοντών, κάθε χρόνο, που συμβάλλουν στη διοργάνωση και κυρίως σε αυτή τη συναρπαστική εμπειρία. Το TEDxAthens έχει καλύψει, μέχρι στιγμής, 13 διαφορετικές θεματικές ενότητες και αναδεικνύει πάντα ιδέες, πρωτοβουλίες και προκλήσεις γύρω από την τεχνολογία και την επιστήμη μέχρι την τέχνη και την κοινωνία.

Καθώς κοιτά προς το μέλλον, το TEDxAthens δεσμεύεται να συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Η φετινή εκδήλωση με θέμα «X Machina», έρχεται να διερευνήσει τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας με την ίδια φλόγα και δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει διαχρονικά τον οργανισμό.
Κλείσε το εισιτήριό σου ΕΔΩ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα