ΖeniΘ: Κορυφαίες επιδόσεις με αύξηση πελατολογίου και τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας

Διαβάζεται σε 2'
ΖeniΘ: Κορυφαίες επιδόσεις με αύξηση πελατολογίου και τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας
UNSPLASH

Σύμφωνα με την απολογιστική έκθεση της Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) για το 2023

Η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον ενεργειακό κλάδο, καταγράφοντας σημαντικά επιτεύγματα για το 2023. Σύμφωνα με την Έκθεση Λιανικής Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας 2023 που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ), σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την αγορά ενέργειας, η ZeniΘ κατέγραψε αξιοσημείωτη αύξηση πελατολογίου, διατηρώντας παράλληλα τις χαμηλότερες μέσες τιμές κιλοβατώρας στην Ελληνική αγορά ενέργειας και ισχυροποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη θέση της στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε η απολογιστική έκθεση της ΡΑΑΕΥ, η ZeniΘ προσέφερε στο καταναλωτικό κοινό την πιο οικονομική μέση τιμή κιλοβατώρας στην ελληνική αγορά για το σύνολο του 2023, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για οικονομικές λύσεις ενέργειας. Η επιτυχία αυτή, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση στο πελατολόγιό της κατά 42.465 μετρητές στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα για το 2023, ανέδειξε τη ZeniΘ σε μία από τις πρώτες θέσεις στην προσέλκυση νέων πελατών. Η σημαντική αύξηση αυτή στο ισοζύγιο νέων παροχών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίνει στην εταιρεία πλέον την τρίτη θέση στην αγορά ενέργειας με μερίδιο 4,31% των ενεργών μετρητών στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα.

Η ZeniΘ συνεχίζει δυναμικά και το 2024, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να απολαμβάνουν κορυφαία ενέργεια και μοναδικά προνόμια. Η ψηφιακή πλατφόρμα ZeniΘ Power Up προσφέρει στους καταναλωτές αποκλειστικές online προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και επιχειρήσεων, υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Με μακροχρόνια εμπειρία και σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομείται τις τελευταίες δύο δεκαετίες με τους καταναλωτές, η ZeniΘ συνεχίζει να εξελίσσεται, προσφέροντας ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ενεργειακές ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα