ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Για 2η συνεχόμενη χρονιά, περνά το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Διαβάζεται σε 2'
ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Για 2η συνεχόμενη χρονιά, περνά το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδήγησαν στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, όπου έλαβε χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Συναυλία με τίτλο: “ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024”.

Μια πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Νέου Ψυχικού (Μ.Ε.Ο.) και του ΚΕΘΕΑ Στροφή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Ένα μουσικό γεγονός που πλέον έχει γίνει θεσμός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της Μουσικής ως μέσου ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των ατόμων που παλεύουν με τις εξαρτήσεις.

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθους θεατών και κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων, ενώ παράλληλα διεύρυνε την έκταση και ενίσχυσε την ακροαματικότητα της εκδήλωσης. Η συμμετοχή και η στήριξη του κοινού ήταν εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας την ουσιαστική σημασία της ενέργειας αυτής.

Η Χορωδία του Μ.Ε.Ο. με μοναδικές Solo φωνές, και τα συγκροτήματα των Τοπικών Σχολείων σήμαναν την έναρξη της βραδιάς ενώ την σκυτάλη αργότερα έλαβαν η μπάντα του ΚΕ.Θ.Ε.Α./Στροφή με την μοναδική συνοδεία, των υπέροχων Γεράσιμου Ανδρεάτου και Γιώτας Νέγκα. Στην σκηνή ανέβηκαν επίσης, δίνοντας εξαιρετικές ερμηνείες στο κοινό, ένα ταλέντο της Gen Z που χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, η Vemily, καθώς επίσης το Pop Greek American Girl, που γνωρίσαμε μέσα από το ντουέτο της με την Ελένη Φουρέιρα και τον πρωτοποριακό, πειραματικό χαρακτήρα της μουσικής της, την EVANGELIA.

Η Οικοδέσποινα της βραδιάς, η Ζέτα Δούκα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και συντόνισε την ροή της Συναυλίας, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο “χρώμα”.

Η Συναυλία “ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024” είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα προβλήματα των εξαρτήσεων και την υποστήριξη των προσπαθειών για την απεξάρτηση και την επανένταξη των ατόμων στην κοινωνία. Το μήνυμα της συναυλίας ήταν ξεκάθαρο: μέσα από τη μουσική, όλοι μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να ζήσουμε χωρίς εξαρτήσεις.

Μια βραδιά Ελπίδας και Ενότητας που μίλησε στις ψυχές όλων όσων παρευρέθηκαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024. Μια συναυλία που λειτούργησε ως φάρος Ελπίδας, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην αντιμετώπιση του προβλήματος των Ναρκωτικών.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως αρωγός στην προσπάθεια αυτή, αποτέλεσε η Πρόεδρος του Μ.Ε.Ο., κα. Σοφία Μαστρογιωργάκη και ακόλουθο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα