Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, στο News 247 για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, στο News 247 για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Μαρούσι και Χαλάνδρι δοκιμάστηκαν σκληρά από την κακοκαιρία της Παρασκευής. Το News 247 μετά το οδοιπορικό του στις πληγείσες περιοχές μίλησε και με το δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης λίγες ημέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα μίλησε στην κάμετα της ιστοσελίδας μας. Τον βρήκαμε ανάμεσα σε συμβούλια και συνεδριάσεις, για λίγα λεπτά όμως μπόρεσε να μας περιγράψει την κατάσταση.

Επιμείναμε στην ερώτηση μας για τις ζημιές στο Μαρούσι, όπως και συμπληρώσαμε το ερώτημα μας με το εάν υπήρξαν περιοχές – γειτονιές της πόλης οι οποίες να αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Η απάντηση τυπικά είναι όχι, όμως επί της ουσίας ο δήμαρχος Αμαρουσίου αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις, όπου καταγράφηκαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ο Γιώργος Πατούλης αναφέρεται στη μικρή συνέντευξή του και στον τρόπο που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της πόλης του τη σφοδρή κακοκαιρία, οι οποίοι βλέποντας τους χειρισμούς του δήμου συνέδραμαν και οι ίδιοι με την ψυχραιμία τους.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού συνέδραμε πολύ και αυτή τη φορά με όλα τα μέσα που διαθέτει. Γι’ αυτόν τον λόγο ο κ. Πατούλης τονίζει πως ο ΣΠΑΠ είναι “ελπίδα” και στις ακραίες καιρικές συνθήκες και ρίχνει και μία μικρή αιχμή για την κρατική μηχανή την οποία μάλιστα επαναλαμβάνει μετά ερώτηση μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα