Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει αναβολή και τα “σπάει” με την ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, που θέτει ανυπέρβλητα εμπόδια για συμπόρευση

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει αναβολή και τα “σπάει” με την ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, που θέτει ανυπέρβλητα εμπόδια για συμπόρευση
Από συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Eurokinissi

Η άγνωστη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σωτήρη Αλεξίου και τον Μιχάλη Νικηφόρου. Τι γίνεται με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, που «φυλάει» η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ. Η Γραμματεία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει αναβολή του Συνεδρίου, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη.

Σε αδιέξοδο καταλήγει η προσπάθεια για ένταξη στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ της –ισχυρότατης- ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ.

Σε μυστική συνάντηση του Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Αλεξίου και του επικεφαλής της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ Μιχάλη Νικηφόρου, με την παρουσία του ιδίου του  Αλέξη Τσίπρα,  που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, δεν έγινε κατορθωτή η εξεύρεση κοινού τόπου. «Δεν έχω τι άλλο να πω, σηκώνω τα χέρια πολλά», φέρεται να είπε κάποια στιγμή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στις διαφωνίες που υπήρχαν, ενώ ο Σωτήρης Αλεξίου είπε πως στο εξής προέχει η συμπόρευση στα Πανεπιστήμια, που αποτελεί και προϋπόθεση για τη ένταξη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζεται ότι η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ έχει στη διάθεσή της την αιματοβαμμένη σημαία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητάει η σημαία να παραδοθεί στο Πολυτεχνείο, η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, όμως, αντιπροτείνει τη συγκρότηση ενός Ιδρύματος νεολαιίστικων αγώνων υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στο οποίο και να παραδοθεί η σημαία του Πολυτεχνείου.

Η Γραμματεία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, διαφωνεί με την αναβολή του Συνεδρίου, που είναιπρογραμματισμένο να ξεκινήσει την Πέμπτη και να ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Ξανά Γραμματέας ο Σωτήρης Αλεξίου

Εφόσον το Συνέδριο πραγματοποιηθεί θα εκλέξει νέο Κεντρικό Συμβούλιο, το οποίο με τη σειρά του εκτιμάται ότι θα επανεκλέξει στη θέση του Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ τον Σωτήρη Αλεξίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα