Ο Γιώργος Μπρούλιας “φαβορί” για τη θέση του Γιώργου Καμίνη

Ο Γιώργος Μπρούλιας “φαβορί” για τη θέση του Γιώργου Καμίνη
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης Eurokinissi

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας φέρεται να παίρνει το προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων του για τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων - Ίσως και αύριο η εκλογή του διαδόχου του Γ. Καμίνη.

Ο Γιώργος Μπρούλιας, αντιδήμαρχος καθαριότητας και υποψήφιος με τον Παύλο Γερουλάνο, φέρεται να παίρνει το προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων του για τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καμίνη, προκειμένου να διεκδικήσει θέση ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.

Παρά το προβάδισμα που δείχνει, πάντως, να έχει ο Γιώργος Μπρούλιας, η μάχη για τη θέση του δημάρχου αναμένεται να είναι σκληρή.

Το δημαρχιακό θώκο διεκδικούν άλλωστε και ο Νώντας Λαμπρακάκης, πρόεδρος του ΔΣ, η αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά και η επίσης αντιδήμαρχος Μαρία Στρατηγάκη.

Η εκλογή του νέου Δημάρχου θα γίνει από τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας πιθανότατα την Τρίτη, με τη θητεία του διαδόχου του Γιώργου Καμίνη να διαρκεί έως και την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε και θα αναλάβει καθήκοντα ο νέος δήμαρχος που θα εκλεγεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο πρώτος γύρος των οποίων διεξάγεται στις 26 Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα