Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ!

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ!
Ο Βασίλης Οικονόμου Eurokinissi

Υπήρξε πανελληνιονίκης στο τριπλούν, όπως και ο ένας γιος του- ο δεύτερος γιος του είναι στο άθλημα της σφαίρας. Ο Β. Οικονόμου συγκροτεί διακομματικό, όπως λέει, ψηφοδέλτιο, ενώ δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και Προέδρου του ΣΕΓΑΣ

Υποψήφιος προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κώστα Παναγόπουλο στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ θα είναι ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, εργάζεται ήδη προς τη διαμόρφωση ενός “διακομματικού ψηφοδελτίου”.

Ταυτόχρονα, εφόσον εκλεγεί, θα παραμείνει και βουλευτής, αφού δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του Προέδρου της ΣΕΓΑΣ και της βουλευτικής ιδιότητας- όλοι, άλλωστε, θυμούνται τον ιστορικό Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Γιώργο Κατσιμπάρδη, που ήταν ταυτόχρονα και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Η υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονόμου θα αργήσει, πάντως, να ανακοινωθεί επισήμως, ενώ έχει ενδιαφέρον εάν το μπλοκ του ισχυρού άνδρα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή διατηρεί τα ερείσματά του και θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο ή βρίσκεται σε αποδρομή.

Η εκλογή του νέου Προέδρου του ΣΕΓΑΣ θα γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού, στο τέλος του 2020, καθώς η νυν Διοίκηση θα οργανώσει και τον επόμενο Μαραθώνιο, ενώ δεν θα είναι υποψήφιος για μια τρίτη θητεία ο νυν Πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος.

Ο Βασίλης Οικονόμου- και αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουν πολλοί- υπήρξε πρωταθλητής στο τριπλούν και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου και με αυτή την ιδιότητα εισήλθε στη Γυμναστική Ακαδημία, ενώ αργότερα σπούδασε στη Νομική. Το διδακτορικό του, μάλιστα, είχε ως θέμα “τα δικαιώματα για τον αθλητισμό για όλους”.

Ενδιαφέρον είναι ότι και οι δυο γιοι του ακολουθούν την πορεία του. Ο Αννίβας κάνει πρωταθλητισμό στη σφαίρα και ο Ρωμανός, ο μικρός, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στο τριπλούν- έχει, μάλιστα, αναδειχθεί πανελληνιονίκης παμπαίδων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα