Kezia Noble στο NEWS 247: “Οι άνδρες της Μεσογείου, είναι πραγματικοί άνδρες”

Kezia Noble στο NEWS 247: “Οι άνδρες της Μεσογείου, είναι πραγματικοί άνδρες”

Η δασκάλα των σχέσεων Kezia Noble, έχει γίνει διάσημη για το ταλέντο της να μετατρέπει τους άνδρες σε άσσους του φλερτ. Τι είπε στο NEWS 247 για τη μέθοδο διδασκαλίας της και τους εραστές της Μεσογείου (Pics+Vid)

Η Kezia Noble ισχυρίζεται ότι μπορεί να διδάξει τα μυστικά του έρωτα. Μπορεί να μετατρέψει ένα ασχημόπαπο σε κύκνο αλλά και να κάνει και έναν άνδρα να φέρεται σαν πρίγκηπας.

Για να συμβούν ωστόσο όλα αυτά πρέπει κανείς να παρακολουθήσει τα ιδιαιτέρα μαθήματά που παραδίδει και κοστίζουν 800 λίρες την εβδομάδα.

Το News247.gr επικοινώνησε μαζί της, ώστε να μάθει τα μυστικά της 28χρονης Βρετανίδας, που έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, παραδίδοντας μαθήματα σε Ευρώπη και Αμερική.

Οι πελάτες της  Kezia είναι μεταξύ 27 έως 35 ετών. Στα μαθήματά  της προσπαθεί να πείσει τους μαθητές της ότι “Το μυστικό της επιτυχίας με τις γυναίκες δεν είναι μόνο η εμπιστοσύνη και η χημεία, όπως πιστεύουν πολλοί άνθρωποι”.

Διαβάστε τι μας είπε για τους άνδρες της Μεσογείου και για τους Έλληνες που την επισκέφθηκαν και ζήτησαν τη βοήθειά της.

Ποιες είναι οι σπουδές σου; Τι κρίνεις ενδιαφέρον στις ανθρώπινες σχέσεις

Αρχικά διάβασα πολλά βιβλία για τις ανθρώπινες σχέσεις, έχω όμως και πτυχίο ψυχολογίας. Ωστόσο τα περισσότερα από όσα διδάσκω είναι από προσωπικές εμπειρίες και εμπειριών μιας σειράς γυναικών που γνωρίζω.

Στις ανθρώπινες σχέσεις δεν πιστεύω μόνο στη “χημεία”. Μου αρέσει να ψάχνω τη δυναμική των σχέσεων.

Από που έχεις εμπνευστεί για τη δημιουργία αυτών των μαθημάτων;

Από τα βιβλία της Jackie Collins αλλά και από τις “50 Αποχρώσεις του Γκρι”. Προσπαθώ να “μετατρέψω τους  ντροπαλούς άντρες σε κακά αγόρια”.

Το 80% των πελατών σας  είναι ηλικίας 27 έως 35 ετών. Ποια είναι τη μέθοδο της διδασκαλίας σας;

Επιγραμματικά θα σας πω ότι η μέθοδός μου έχει βάση την ειλικρίνεια.  Στη συνέχεια υπενθυμίζω στους μαθητές μου να ότι πρέπει να έχουν ξεκάθαρο στόχο.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να αντιληφθούν ότι δεν έχουν ανάγκη να λένε ψέμματα. Εδώ μαθαίνουμε το τρόπο πρέπει κανείς να μεταφέρει την “αλήθεια”. Για μένα η αλήθεια είναι πολύ πιο ισχυρή.

Βοηθάω τους άντρες να οπλιστούν με κουράγιο για να πλησιάσουν μία γυναίκα. Δεν τους μαθαίνω να υπνωτίζουν μία γυναίκα για να πέσει στο κρεβάτι. Σίγουρα η τεχνική μου έχει ως τελικό σκοπό το σεξ αλλά όχι ευθύς αμέσως. Εστιάζει και στις σχέσεις.

Υπήρξαν άνδρες που είχαν να κάνουν σεξ πάνω από δέκα χρόνια.  Στα μαθήματά της συμμετέχουν και λεσβίες που θέλουν να μάθουν πώς να προσεγγίζουν άλλες γυναίκες.”

Ποιο είναι το κόστος των μαθημάτων;

Για όσους είναι στο Λονδίνο είναι  350 λίρες. Για το διεθνές σεμινάριο 18 ωρών το κόστος είναι 800 λίρες. Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα μου http://www.kezia-noble.com/bootcamps/

Ποια είναι η γνώμη σας για τη γλώσσα του σώματος;

Η Γλώσσα του σώματος και κάθε είδους μη-λεκτική επικοινωνία είναι ουσιαστική.  Ξοδεύω πολύ χρόνο για να βοηθήσω  τους μαθητές μου, ώστε να έχουν τέλεια αυτοπεποίθηση και να μάθουν τη γλώσσα του σώματος.

Είμαι ένθερμη υποστηρικτής της “συμπεριφορικής θεραπείας”.  Πολλοί άνδρες μπορεί να χρειάζονται βοήθεια, ώστε να χρησιμοποιούν το μυαλό τους, όταν προσεγγίζουν μια γυναίκα.

Η γλώσσα του σώματος  μπορεί κυριολεκτικά να σας δώσει αυτό το λάκτισμα που χρειάζεται για να κάνετε μια καλή αρχή.

Ποια είναι η γνώμη σας για τους άνδρες της  Μεσογείου και ιδιαίτερα τους Έλληνες; Είναι θερμότεροι από τους Βρετανούς ή όχι;

Είναι πραγματικοί άνδρες… οι  άνδρες της Μεσογείου. Για παράδειγμα οι Ιταλοί τείνουν να είναι σίγουροι για τον εαυτό τους αλλά κατά βάθος δε θέλουν μια δύσκολου χειρισμού γυναίκα και προτιμούν ένα “καλό κορίτσι”.

Οι άνδρες της νέας γενιάς στην Ελλάδα, φαίνονται πλέον πιο “ανοιχτοί” στην ιδέα να συνάψουν σχέση, με γυναίκες που δεν θα χαρακτήριζε κανείς “για γάμο”.

Στα μαθήματα μου έχουν έρθει και Έλληνες και για να είμαι δίκαια τα σημεία τριβής είναι τα ίδια με τα περισσότερα παιδιά από αλλά κράτη: Αγχωτική προσέγγιση, πρόβλημα στο πως να κρατήσεις τη συνομιλία σε ενδιαφέρον, σεξουαλική κλιμάκωση.

Ευχαριστούμε την earthhorsepr.com για τις  φωτογραφίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα