Ντέμης Νικολαΐδης: Ήταν ξεκάθαρη νίκη του Μητσοτάκη, δεν έχει να κάνει με κόμματα

Ντέμης Νικολαΐδης: Ήταν ξεκάθαρη νίκη του Μητσοτάκη, δεν έχει να κάνει με κόμματα
Ανδρέας Σιμόπουλος

"Προσωπικά πήγα και ψήφισα αυτόν που πίστευα ότι θα είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός". Η μεγάλη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη στο OneMan.

Τo OneMan πέρασε αρκετές ώρες στο σπίτι του τελευταίου μεγάλου Έλληνα σταρ του ποδοσφαίρου, ακούγοντάς τον να μιλά για πράγματα που δε συνηθίζει.

Για την περίοδο που ήταν Πρόεδρος της ΑΕΚ, για το διαζύγιο με τη Δέσποινα, τα παιδιά του, την πολιτική, τις μέρες που έφερνε στην Αθήνα για live τους Bon Jovi και τους Aerosmith, την αγάπη του για τα βιβλία και το νόημα της ζωής.

Μερικά από τα σημαντικότερα πράγματα που είπε:

“Ήταν ξεκάθαρη νίκη του Μητσοτάκη, δεν είχε να κάνει με κόμματα. Προσωπικά πήγα και ψήφισα αυτόν που πίστευα ότι θα είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Το θέμα τώρα είναι με τη μεγάλη διαφορά που πήρε η ΝΔ και χωρίς κανένα αντιπολιτευτικό αντίβαρο αν αυτό είναι κάτι που θα μας κάνει καλό γενικότερα. Το πόσο παντοδύναμοι μπορεί να νιώσουν κάνοντας ότι θέλουν. Ελπίζω αυτό να γεμίσει τον Πρωθυπουργό με παραπάνω ευθύνες. Να μπορέσει να βάλει σε τάξη μερικά στελέχη του και το κόμμα του το ίδιο, να μπορέσει να κάνει ισχυρότερες μεταρρυθμίσεις και να πάρει ισχυρότερες αποφάσεις καταλαβαίνοντας ότι ο κόσμος τον πίστεψε και τον στηρίζει”.

“Αν είχα συγκεκριμένη δουλειά να κάνω και τη γνώριζα τη δουλειά, ναι, θα κατέβαινα για βουλευτής. Θέλω κι ένα πρότζεκτ ρε παιδί μου. Δηλαδή τι; Να βγω βουλευτής και να παίρνω τον μισθό χωρίς να έχω συγκεκριμένο έργο να κάνω; Δεν μου λέει κάτι αυτό. Η πυροσβεστική έχει πάρα πολλές δουλειές και πολύ λίγο κόσμο, μακάρι να πάνε κι άλλοι εθελοντές. Χάρηκα που είδα στην τάξη μου, τα περισσότερα άτομα να είναι νεαρά. Αν δε μου αρέσει ένα βιβλίο, το παρατάω. Σπάνιο πράγμα, αλλά δε θα το τελειώσω σώνει και ντε. Το έκανα μία φορά αυτό με τον Πύργο του Φραντς Κάφκα που με δυσκόλεψε πολύ, αλλά το πάλεψα”.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα