Ο πρώην της χρονιάς Kevin Cotter στο NEWS 247: “Δεν κατέστρεψα το νυφικό για να την εκδικηθώ”

Ο πρώην της χρονιάς Kevin Cotter στο NEWS 247: “Δεν κατέστρεψα το νυφικό για να την εκδικηθώ”

Τον γνωρίσαμε, τον αγαπήσαμε και ψάξαμε να τον βρούμε. Ο άνθρωπος που βρήκε 100+1 χρήσεις για το νυφικό της πρώην του, μιλά στο NEWS 247 (Pics)

Έχουμε ακούσει να χωρίζουν ζευγάρια λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, απιστίας ή και εγκατάλειψης συζυγικής στέγης.

Όταν τελειώνει μια σχέση νιώθουμε εγκλωβισμένοι στα πάθη μας, στα θελήματα μας και στους εγωισμούς μας, με αποτέλεσμα τελικά να είμαστε ανίκανοι να αγαπηθούμε.

Ο Kevin Cotter όμως δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση, πρώην συζύγου. Η γυναίκα του μια μέρα αποφάσισε να τον εγκαταλείψει μετά από 12 χρόνια γάμου. Έκανε όμως ένα λάθος, φεύγοντας δεν πήρε μαζί της το νυφικό της.

Ο Kevin αντί να πέσει σε κατάθλιψη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το νυφικό ως αφ ‘ενός ως  αγχολυτικό και αφ’ ετέρου για να γεμίσει τον τραπεζικό λογαριασμό με χιλιάδες δολάρια.

Μετά το χωρισμό του άνοιξε την ντουλάπα του σπιτιού του και  ανέσυρε το λευκό νυφικό 1000 δολαρίων και έφτιαξε ένα μπλογκ. Στη συνέχεια  πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά επικό. Το λευκό φόρεμα “πρωταγωνιστεί” σε κάθε καρέ που ανεβάζει στο διαδίκτυο και που αναμφίβολα προκαλούν πονοκέφαλο στην τέως σύζυγο.

 

Ο Cotter έγραψε ένα βιβλίο για τις 101 χρήσεις που έχει το νυφικό της πρώην συζύγου του.

Διαβάζοντας τα σχόλια των αναγνωστών μας μπήκαμε στον πειρασμό να επικοινωνήσουμε με τον Kevin και να διασαφηνίσουμε ορισμένα πράγματα. Δείτε τι μας είπε!

Σχεδιάζεις να παντρευτείς για δεύτερη φορά;

Η πρώην σύζυγός μου με εγκατέλειψε το 2009. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκα για δεύτερη φορά. Νιώθω όμορφα με τη νέα σχέση μου.

 

Ποιοι είναι οι λόγοι του χωρισμού. Πιστεύεις ότι έκανες κάποιο λάθος αυτά τα 12 χρόνια που ήσουν παντρεμένος;

Όποιος λέει ότι είναι τέλειος λέει ψέματα και είναι εγωιστής. Φυσικά και έκανα λάθη ωστόσο έκανα ότι μπορούσα για να μην χαλάσει η σχέση μου και ο γάμος μου να είναι βασίζεται σε γερά θεμέλια.

Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και σήμερα δε γνωρίζω τους λόγους που με εγκατέλειψε.

Μετά το χωρισμό σας έχετε συναντήσει ξανά τη πρώην σύζυγό σας;

Βεβαίως άλλωστε έχω δυο παιδιά μαζί της. Μετά τον δύσκολο πρώτο καιρό αποφασίσαμε να ζουν τις μισές μέρες μαζί μου και τις άλλες μισές με την πρώην σύζυγό μου. Όταν τη συναντώ κάποιες φορές δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα μαζί της.

 

Πως σκέφτηκες να δημιουργήσεις την  ιστοσελίδα myexwifesweddingdress.com  και να γράψεις το βιβλίο 101 Uses for My Ex-Wife’s Wedding Dress;

Την ιδέα τη σκέφτηκα μαζί με τον αδερφό μου. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε διάφορα χαζά πράγματα με το νυφικό της πρώην συζύγου μου. Νομίζαμε ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες ήταν αρκετά αστείες.

Ήθελα να μοιραστώ με άλλους ανθρώπους το πως βίωνα εκείνη την περίοδο το διαζύγιό μου. Ήταν μια κομική ανακούφιση για εμένα. Άρχισα να ανεβάζω φωτογραφίες στο  myexwifesweddingdress.com και στη συνέχεια έγραψα το βιβλίο.

Πως μπορεί κανείς να αγοράσει το βιβλίο σου;

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο Amazon και σε ηλεκτρονική μορφή στα I-tunes

Γιατί πιστεύεις ότι φεύγοντας άφησε το νυφικό της;

Νομίζω ότι δεν την ενδιέφερε, ήθελε να είναι δικό μου πρόβλημα. Να φανταστείτε όταν της ρώτησε γιατί μου αφήνει ένα φόρεμα χιλίων δολαρίων αυτή μου απάντησε απαξιωτικά: “Μπορείς να το κάνεις  ότι θες”.

Πολλοί λένε ότι έκανες έγινε για να την εκδικηθείς. Τι απαντάς σε αυτές τις κατηγορίες;

Δεν είναι θέμα εκδίκησης. Δεν είχα κίνητρο να κάνω την πρώην γυναίκα μου να αισθάνεται άσχημα. Νομίζω ότι το να δαπανά κανείς τόσα χρήματα για ένα νυφικό το οποίο θα το φορέσει μια γυναίκα μια φορά είναι ηλίθιο πράγμα. Οι γυναίκες το φορούν μια φορά και στη συνέχεια το στιβάζουν σε ένα ντουλάπι για πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι είναι αστείο να χρησιμοποιεί κανείς ένα νυφικό για παράδειγμα για να κάνει σκινάκι ή να το χρησιμοποιήσει ως σκιάχτρο.

 

Πιστεύεις ότι έχει εκνευρισθεί για την δημοσιότητα που έχει το νυφικό της;

Δεν της αρέσει καθόλου. Νομίζει ότι το έκανα για να την εκδικηθώ. Ίσως να μην με καταλάβει πότε.

Έχεις επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα;

Η μοναδική χώρα που έχω επισκεφτεί στην Ευρώπη είναι η Ιρλανδία. Έχω ακούσει κολακευτικά λόγια για τη χώρα σας. Θα ήθελα κάποια στιγμή να την επισκεφτώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα