5 HD βιντεοκάμερες με κάτω από 1000 ευρώ

5 HD βιντεοκάμερες με κάτω από 1000 ευρώ

Με όριο τα 1000 ευρώ, το MEN 24 παρουσιάζει τα 5 καλύτερα High Definition Camcorders της αγοράς.

Με όριο τα 1000 ευρώ, το MEN 24 παρουσιάζει τα 5 καλύτερα High Definition Camcorders της αγοράς.Ας είναι καλά η τεχνολογία, η ποιότητα βίντεο High Definition είναι διαθέσιμη πλέον σε όλο το καταναλωτικό κοινό, από τον χαζομπαμπά που θέλει να απαθανατίσει τα πρώτα βήματα του γιου του μέχρι τον αθεράπευτο φαρσέρ του videosharing που θέλει να ποστάρει βιντεάκια στο Dailymotion ή στο YouTube σε καθημερινή βάση.



Βάζοντας όριο τα 1000 ευρώ, λοιπόν, το MEN 24 εντόπισε τα 5 καλύτερα camcorder τσέπης και τα παρουσιάζει.




Sony HDR-TG7




Η σοφιστικέ








Η πιο σύνθετη από πλευράς δυνατοτήτων αλλά και η πιο ακριβή πρόταση της αγοράς, η Sony HDR-TG7, συνδυάζει τις δυνατότητες μιας εξελιγμένης compact φωτογραφικής και μιας HD βιντεοκάμερας. Διαθέτει σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού μέσω GPS, λογισμικό για την επεξεργασία (διαγραφή-οργάνωση) και σύνθεση των βίντεο σε ταινίες ενώ μπορεί να παίρνει φωτογραφίες την ώρα που εσείς βιντεοσκοπείτε.




Διάθεση : Katerelos /
Τιμή: 699 ευρώ




Sanyo Xacti CA9




Η αδιάβροχη



Κατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές IPX8, η Sanyo Xacti CA9, είναι μια HD Ready βιντεοκάμερα που επιτρέπει τη φωτογράφηση για 60 συνεχόμενα λεπτά σε βάθος έως 1,5 μέτρου. Είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα εικόνας CMOS 1 / 2,5 ιντσών και ανάλυσης 9,0 ΜPixels. O επεξεργαστής εικόνας είναι τύπου LSI και προσφέρει υψηλή ευκρίνεια. Σε ότι αφορά τη φωτογράφηση, η μέγιστη ανάλυση φτάνει τα 12 ΜPixels (4000×3000) και υποστηρίζει την αναγνώριση 12 προσώπων.




Διάθεση: e-shop.gr /
Τιμή: 359 ευρώ





Panasonic SDR-SW20EG




Η ανθεκτική



Μια εξαιρετικά οικονομική πρόταση, η Panasonic SDR-SW20EG είναι σχεδιασμένη τόσο για υποβρύχιες λήψεις βίντεο (έως 1,5 μέτρα) όσο και για να αντέχει σε σκληρή χρήση και ιδιαίτερα τις πτώσεις (έως 1,2 μέτρα). Χωρίς να προσφέρει τον εργονομικό σχεδιασμό του ανταγωνισμού, είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν σε δύσκολα περιβάλλοντα αλλά και ευκολία στη μεταφορά των βίντεο απευθείας σε DVD μέσω ενσωματωμένης θύρας USB.




Διάθεση : plus4u.gr /
Τιμή: 216 ευρώ




Toshiba Camileo S10




Η λεπτή



Δεν κάνει θαύματα αλλά είναι μια από τις οικονομικότερες και λεπτότερες Full HD κάμερες στον κόσμο. Με πάχος μόλις 1,8 εκατοστά και ανάλυση βίντεο (1080p) και και 5ΜP, απευθύνετε σε όσους θέλουν να κουβαλούν πάντα μαζί τους μια κάμερα και να μη χάσουν καμία ευκαιρία. Η προβολή του υλικού μπορεί να γίνει απευθείας σε τηλεόραση High Definition μέσω HDMI.





Διάθεση: e-shop.gr /
Τιμή: 109 ευρώ




Flip Mino HD




Η δημοσιογραφική



Τα φορητά camcorders είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε δημοσιογράφους που θέλουν να καταγράψουν και να ανεβάσουν το υλικό τους στο διαδίκτυο με τη λιγότερη δυνατή τεχνολογική ταλαιπωρία. Αν και δεν έχει μεγάλες δυνατότητες σε ότι αφορά τη μεγέθυνση, η ποιότητα του βίντεο είναι εξαιρετική (1280×720 σε 16:9) και μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι μία ώρα βίντεο.




Διάθεση: 123market.gr /
Τιμή: 214 ευρώ



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα