5 υποκατάστατα για το Facebook

5 υποκατάστατα για το Facebook

Lego Design, 3D Pool, Game 24, Virtual DJ και Gamemaker 7.0. Το ΜΕΝ 24 λέει όχι στο facebook και προτείνει πέντε δημιουργικές εναλλακτικές

Lego Design, 3D Pool, Game 24, Virtual DJ και Gamemaker 7.0. Το ΜΕΝ 24 λέει όχι στο facebook και προτείνει πέντε δημιουργικές και ευχάριστες εναλλακτικές. Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα από την αρχή! Η ιδέα δεν είναι, αντί να μπεις στο facebook, να πας για μπάλλα ή γυμναστήριο. Το δεύτερο είναι εξίσου βαρετό και στον ελεύθερο σου χρόνο μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις.



Στο γραφείο όμως έχεις «υποχρεώσεις»! Και αντί να παίζεις τα βλακώδη widget του facebook και να ψάχνεις για πιπίνια, να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό και ευχάριστο. Οπως είσε δηλαδή στο γραφείο, με το φραπέ στο αριστερό και το ποντίκι στο δεξί -ανάποδα αν είσαι αριστερόχειρας- και πάντα υπό τον αναντικατάστατο φόβο μη σε πιάσει ο προιστάμενος -κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό- να κάνεις κάτι εναλλακτικό που και το χρόνο θα σκοτώσεις και καλά θα περάσεις. Για πάμε…




Lego Digital Designer









Κατόπιν λαϊκής απαίτησης και χρόνων διστακτικότητας, η Lego αποφάσισε να εναρμονιστεί με την ψηφιακή εποχή και να αναπτύξει το δικό της πρόγραμμα σχεδιασμού Lego. Δεν έχει -προς το παρόν ελπίζουμε- μεγάλη βάση κομματιών αλλά ο τρόπος σχεδιασμού δεν απαιτεί γνώσεις CAD και μοιάζει πολύ στο πραγματικό παιχνίδι. Τα κομμάτια αλλάζουν προσανατολισμό πολύ εύκολα και τοποθετούνται με το χαρακτηριστικό “snap” που έχουν και τα φυσικά Lego’s. Μεγάλο κόλλημα!



Κατεβάστε το Lego Digital Designer
εδώ




DDD Pool









Ψηλά φάλτσα, χαμηλά φάλτσα, σπόντες, καραμπόλες, γυρίσματα, stop shots, follow shots. Αν δεν ξέρεις ούτε μία από τις παραπάνω λέξεις τότε χρειάζεσε επειγόντως DDD Pool. Αν τις καταλαβαίνεις αλλά δεν καταλαβαίνεις πως διάολο τις κάνουν οι επαγγελματίες του μπιλιάρδου τότε πάλι χρειάζεσε DDD pool.



Πολύ απλά πρόκειται για ένα από τα καλύτερα virtual μπιλιάρδα και σίγουρα αυτό με τον καλύτερο αλγόριθμο εξομοίωσης. Κατέβασε λοιπόν το πρόγραμμα, ψάξε για tutorials μπιλιάρδου στο ίντερνετ και προπονήσου μέχρι… λήξης ωραρίου. Ούτε που θα καταλάβεις πως περνάει η ώρα.



Κατέβασε το DDD Pool
εδώ




Game 24









Εντάξει! Εγώ μετά από 15 περίπου reviews και 75 δοκιμές παιχνιδιών για τις ανάγκες του site έπαθα burnout και παρέδωσα τη σκυτάλη σε συναδέλφους. Εσείς όμως τι δικαιολογία έχεις; Και τα καλύτερα παιχνίδια του διαδικτύου σου δίνουμε και τα μυστικά τους σου αποκαλύπτουμε κάθε εβδομάδα. Καμία δικαιολογία λοιπόν! Έφυγες σφαίρα για Game 24!



Που πας!
Eδώ !




Virtual DJ









Βάλε τους φακέλους στα συρτάρια, τα ακουστικά στα αυτιά, πάρε τα αγαπημένα σου mp3 και αφήσε τον Virtual DJ που κρύβεται μέσα σου να ξεδιπλώσει όλο του το ταλέντο. Διπλά dexx με όλες τις ρυθμίσεις, όπως και σε επαγγελματικές κονσόλες, scratch, fade εφέ και πολύ σύντομα ο Paul Oakenfold θα σε παρακαλάει για… αυτόγραφο. Στη χειρότερη θα παίξεις μόνο στο πάρτι σου!



Κατέβασε το Virtual DJ
εδώ




Gamemaker 7.0









Βαρέθηκες τα παιχνίδια του Game 24; Αποκλείεται! Δε βρίσκεις κάποιο που να σας ευχαριστεί! Αποκλείεται επίσης. Απλά είσαι τρελός gamer και τα τελείωσες όλα. Και αν ψάχνεις για το κάτι παραπάνω οι επιλογές σου είναι δύο: Να περιμένεις μέχρι αύριο τα καινούρια μας ή να φτιάξεις το δικό σου PC game με το Gamemaker 7.0.



Με απλά drag-and-drop έτοιμων λύσεων μπορείς να κάνεις σχεδόν επαγγελματικά παιχνίδια.

Και που ξέρεις. Αν σε ποιάσει ο προιστάμενος στα πράσα και σε “στείλει ταμείο” για αποζημίωση, μια λαμπρή καριέρα διαγράφεται μπροστά σου.



Κατέβασε το Gamemaker 7.0
εδώ




Bonus: Resume Maker Pro









Είτε μείνεις στο facebook, είτε κολλήσεις με κάποια από τις προτάσεις μας το σίγουρο είναι ότι μετράς εβδομάδες. Η δουλειά σου είναι πιο βαρετή και από το άθροισμα Facebook συν πλέξιμο. Όποτε είτε εσύ θα φύγεις, είτε αυτοί θα σε διώξουν.

Και για αυτό όμως έχουμε τη λύση. Το Resume Maker Pro κάνει καταπληκτικά βιογραφικά!



Κατέβασε το Resume Maker Pro
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα