Άλλο ένα καλοκαίρι με την ευκολία και την ασφάλεια του Apple Pay!

Άλλο ένα καλοκαίρι με την ευκολία και την ασφάλεια του Apple Pay!

Κάντε κι εσείς εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές με τις κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank, την πρώτη ελληνική Τράπεζα που, ήδη από τον Απρίλιο 2020, έχει φέρει το Apple Pay στους Πελάτες της.

Πάντα πρωτοπόρα, επιδιώκοντας να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την καθημερινή τραπεζική εμπειρία, η Alpha Bank προσέφερε πριν από έναν χρόνο την υπηρεσία Apple Pay στους Πελάτες της και εκείνοι ανταποκρίθηκαν άμεσα:

Περισσότερες από 180.000 κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank έχουν ενεργοποιηθεί στο Apple Pay, που αντιστοιχούν σε 100.000 μοναδικούς Πελάτες.

Οι ενεργοποιήσεις καρτών στο Apple Pay αυξάνονται με σταθερό ρυθμό, γεγονός που αποδεικνύει πως το ενδιαφέρον των καταναλωτών παραμένει αμείωτο, ακόμα και ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα. Η διαδικασία, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα απλή, με τους Πελάτες Alpha Bank να μπορούν πλέον να προσθέσουν την κάρτα τους στo Apple Wallet κατ’ ευθείαν μέσα από την εφαρμογή myAlpha Mobile, επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί που έχει προστεθεί στις λεπτομέρειες της κάρτας τους.

Ο τζίρος που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση με Apple Pay πλησιάζει τα 15 εκ. Ευρώ και αναμένεται περαιτέρω αύξηση εφόσον άνοιξε η αγορά και τα φυσικά σημεία πώλησης.

Προσθέστε κι εσείς σήμερα τις κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank στο Apple Pay για να κάνετε τις αγορές σας, ανεξαρτήτως ποσού, ανέπαφα, με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας αυτό το καλοκαίρι είναι το iPhone ή το Apple Watch σας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα