Αναβαθμίζονται οι Sony VAIO

Αναβαθμίζονται οι Sony VAIO

Για όποια χρήση επιθυμείτε, από την ψυχαγωγία σας μέχρι την επεξεργασία των προσωπικών σας αρχείων HD, τα νέα VAIO δίνουν τη λύση

Για όποια χρήση επιθυμείτε, από την ψυχαγωγία σας μέχρι την επεξεργασία των προσωπικών σας αρχείων HD, τα νέα VAIO αποτελούν μια τεχνολογικά προηγμένη επιλογή. Με την τεχνολογία High Definition να διαμορφώνει ήδη το μέλλον με πολλούς τρόπους, η Sony εστιάζει ακόμα περισσότερο στις επιδόσεις HD. Έτσι, οι δημοφιλέστερες σειρές VAIO υιοθετούν τους νέους επεξεργαστές Intel Core 2 Duo καθώς και άλλες αναβαθμίσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, εντός του έτους.




Σειρά VAIO AR60








Σχεδιασμένη για να προσφέρει την τελευταία λέξη της ψυχαγωγίας HD, η σειρά VAIO AR60 χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ισχύ. Ο πρώτος υπολογιστής notebook με ενσωματωμένο οδηγό Blu-ray Disc είναι τώρα εξοπλισμένος με τον επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T8300 στα 2.4 GHz (μοντέλο VGN-AR61ZU). Ο νέος επεξεργαστής προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και επιδόσεις High Definition, ενώ η τεχνολογία Deep Power Down που διαθέτει σας εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία μεταξύ των φορτίσεων.



Επιπλέον, τα 4GB μνήμης SDRAM εξασφαλίζουν στο σύστημα τις προϋποθέσεις για μεγάλες επιδόσεις, ενώ το υποσύστημα γραφικών NVIDIA GeForce 8600M GT λειτουργεί σε πλήρη ισχύ χάρη στα 512MB μνήμης VRAM αποκλειστικής χρήσης.



Μπορεί να είναι φορητό, όμως το μοντέλο VGN-AR61ZU διαθέτει όλη την απαραίτητη ισχύ για την επεξεργασία των προσωπικών σας αρχείων HD – πριν να τα γράψετε σε δίσκους Dual Layer Blu-ray Disc χωρητικότητας 50GB.



Είτε πραγματοποιείτε επεξεργασία υλικού HD είτε απλά απολαμβάνετε κάποια ταινία HD, η μεγάλη οθόνη WUXGA wide 17 ιντσών εξασφαλίζει μέχρι και το τελευταίο pixel που απαιτείται για προβολή 1080p Full HD προσφέροντας παράλληλα εκπληκτικά χρώματα, τεχνολογία X-black LCD και εξαιρετική φωτεινότητα χάρη στο φωτισμό διπλής λυχνίας. Όταν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση, αναλαμβάνει δράση ο υβριδικός ψηφιακός/αναλογικός δέκτης DVB-T και ένα τηλεχειριστήριο – ενώ υπάρχει ακόμα και έξοδος HDMI για την προβολή ταινιών HD σε τηλεοράσεις με αντίστοιχη δυνατότητα.




Σειρά VAIO FZ30




Τώρα και η σειρά FZ30 συνδυάζει 4GB μνήμης και τον επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T8300 προσφέροντας επιδόσεις που κάνουν τις εφαρμογές πολυμέσων και τις προβολές HD να «πετούν». Το ελαφρύ αλλά πολύ ισχυρό περίβλημα από κράμα αλουμινίου προσφέρει την όψη ενός τυπικού υπολογιστή notebook μεγέθους A4, όταν όμως ανοίξει αποκαλύπτει μια «υπερμεγέθη» οθόνη WXGA 15,4 ιντσών.



Η οθόνη συνδυάζει τεχνολογία X-black LCD τελευταίας γενιάς και τεχνολογία φωτισμού διπλής λυχνίας και αποδίδει χρωματική πιστότητα 90%. Έτσι, οι φωτογραφίες και το HD video, το οποίο αναπαράγεται με τη βοήθεια του ενσωματωμένου πλέον οδηγού Dual Layer Blu-ray Disc, προβάλλονται με ζωντανά, πιο ρεαλιστικά χρώματα. Και εδώ, η έξοδος HDMI συμπληρώνει τη λίστα γνωρισμάτων HD και εξασφαλίζει την πλήρη ανταπόκριση της σειράς FZ30 στις μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις.




Σειρά VAIO SZ70




Ο επαγγελματικός αυτός ultra-portable υπολογιστής με το κατασκευασμένο από ανθρακονήματα περίβλημά του, το σύστημα φωτισμού LED της οθόνης, που εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και τον επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T9300 στα 2.5 GHz προσφέρει υψηλές επιδόσεις επόμενης γενιάς. Και όλα αυτά από ένα μηχάνημα που ζυγίζει μόλις 1,79 κιλά.



Επιπρόσθετα, ο μοναδικός στο είδος του διακόπτης Stamina Mode επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει μεταξύ δύο υποσυστημάτων γραφικών, έτσι ώστε να εξασφαλίσει είτε μεγαλύτερη αυτονομία που ξεπερνά τις 5 ώρες είτε τεράστια ισχύ γραφικών, ανάλογα με το τι χρειάζεται.



Με την ευρεία οθόνη X-black LCD και την ιδιαίτερα χαρακτηριστική κατασκευή από ανθρακονήματα, τα μοντέλα της σειράς SZ70 ξεχωρίζουν όταν τα έχετε μαζί σας, όπου και αν βρίσκεστε.




Σειρά VAIO CR30




Η πολύχρωμη σειρά CR30 είναι τώρα εξοπλισμένη με το νέο επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, με επιλογή του επεξεργαστή T8100, στα 2.1 GHz, ή του T8300, ανάλογα με το μοντέλο.



Αν και τα μοντέλα της σειράς έχουν κατασκευαστεί με έμφαση στο στυλ, αποτελούν πολύ ισχυρούς φορητούς υπολογιστές με προσανατολισμό στο χώρο του ήχου και της εικόνας και είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη webcam Motion Eye ανάλυσης 1,3 Megapixels, ιδανική για chat με χρήση εικόνας.



Η λειτουργία AV σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες σε DVD ή να πραγματοποιείτε αναπαραγωγή CD ήχου χωρίς να χρειάζεται να εκκινήσετε τα Windows.



Μια ομάδα αποκλειστικών πλήκτρων AV παρέχει τον απαιτούμενο έλεγχο της αναπαραγωγής, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τις ταινίες σας στην ευρεία (wide) οθόνη WXGA με τη χαρακτηριστική υψηλή χρωματική αντίθεση και τα ζωντανά χρώματα που εξασφαλίζει η τεχνολογία X-black LCD.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα