Απίστευτα προϊόντα που δεν υπήρχαν πριν δέκα χρόνια

Απίστευτα προϊόντα που δεν υπήρχαν πριν δέκα χρόνια

Δέκα εντυπωσιακές εφευρέσεις της τελευταίας δεκαετίας που άλλαξαν ριζικά την καθημερινότητά μας

Ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός πριν δέκα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, πριν μία δεκαετία δεν ήταν δυνατή η πλοήγηση στο Google Chrome, ούτε η ανάρτηση φωτογραφιών στο Ιnstagram.

Αρκετά απίστευτα προϊόντα και υπηρεσίες έχουν εφευρεθεί τα τελευταία 10 χρόνια – ορισμένα μάλιστα τα τελευταία πέντε ή οκτώ. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο βολικά πράγματα που ο κόσμος της τεχνολογίας γνώρισε από το 2007 έως σήμερα:

IPAD

Όταν ο Στιβ Τζομπς παρουσίασε πριν 7 χρόνια το iPad, δήλωσε ότι θα είναι ίσως «η καλύτερη εμπειρία περιήγησης που θα είχατε ποτέ». Από τότε η συσκευή έχει αλλάξει σε πολλά σημεία, το ίδιο και η τιμή της.

 

GOOGLE CHROME

Η Google παρουσίασε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome την 1η Σεπτεμβρίου 2008. «Όπως και η κλασική αρχική σελίδα της Google, το Google Chrome είναι καθαρό και γρήγορο», έγραψε ο Sundar Pichai, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος διαχείρισης προϊόντων εκείνο το διάστημα.

 

SNAPCHAT

Το Snapchat κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο App Store το καλοκαίρι του 2011 ως εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για την αποστολή φωτογραφιών. Την εποχή εκείνη ονομάστηκε Pictaboo, αλλά είχε το ίδιο διάσημο εικονίδιο-φάντασμα. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011, το όνομα είχε αλλάξει σε Snapchat, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στους έφηβους του Λος Άντζελες. Έξι χρόνια αργότερα, η Snapchat είναι μια εταιρεία αξίας 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα στο Fortunegreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα