Asus G-Series

Asus G-Series

Τα G1 και G2 είναι φορητοί υπολογιστές υψηλής απόδοσης σχεδιασμένοι για «εν κινήσει» gamers

Τα G1 και G2 είναι φορητοί υπολογιστές υψηλής απόδοσης σχεδιασμένοι για «εν κινήσει» gamers Βασισμένοι στην τελευταία τεχνολογία Centrino Duo Mobile Technology της Intel και με προηγμένες λύσεις στον τομέα των γραφικών, φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που παίζονται τα παιχνίδια, με απίστευτη ταχύτητα και ρεαλιστική απόδοση βίντεο και ήχου ενώ κινείστε! Σε μεγέθη 15.4” (G1) και 17” (G2), αυτά τα notebook διαθέτουν widescreen οθόνη που ενσωματώνει δυνατότητες για τη ρύθμιση των λεπτομερειών των παιχνιδιών που βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία.



Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στα δύο αυτά laptop πιο αναλυτικά.




Πανοπλία








Το κάλυμμα της LCD διαθέτει ένα ειδικό διακοσμητικό σχέδιο το οποίο όχι μόνο προσδίδει αμέσως στο notebook την ταυτότητα της παιχνιδομηχανής αλλά και καθιστά την επιφάνεια πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές και το ξέφτισμα του χρώματος. Επιπλέον, οι πλευρικές λυχνίες Direct Flash ενισχύουν το «πνεύμα» του παιχνιδιού, όταν ενεργοποιείται η υποστήριξη DirectX για έντονες στιγμές γραφικών.




Ζωντανή Ενημέρωση χωρίς διακοπές



Η πλαϊνή οθόνη του ASUS Direct Messenger προβάλλει με αυτόματα μηνύματα, την κατάσταση του συστήματος και υπενθυμίσεις που δεν αποσπούν την προσοχή ώστε να διευκολύνει τη λειτουργία των παιχνιδιών σε ολόκληρη οθόνη. Το παράθυρο OLED μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ώστε να δείχνει προσωπικά μηνύματα, ακόμα και αναγνώριση κλήσεων όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Power4 Phone.




Hotkey Πλήκτρα για Gaming








Το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους καθιστά εργονομικά άνετο το παιχνίδι εν κινήσει, ενώ τα πλήκτρα W, A, S και D είναι επισημασμένα με χρωματιστά τετράγωνα που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χρωματικό σχεδιασμό του notebook και προσφέρουν εύκολη πρόσβαση με μια ματιά.




Εκτεταμένη συνδεσιμότητα








Η ενισχυμένη ταχύτητα δεδομένων Bluetooth 2.0 είναι τρεις φορές πιο γρήγορη από το τυπικό Bluetooth ώστε να υπάρχει αυξημένη συνδεσιμότητα και συγχρονισμός μεταξύ των ψηφιακών συσκευών. Επιπλέον, μια πλήρης σειρά θυρών εισόδου/εξόδου προσφέρει δυναμική μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων περιλαμβάνοντας θύρες USB, θύρα TV-out, αναγνώστη καρτών και υποδοχές express card.




Υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet



Απολαύστε υψηλής ταχύτητας, ασύρματο Internet για πρόσβαση και μεταφορές δεδομένων με το ενσωματωμένο WLAN 802.11 a/b/g. Επιπλέον, η αποκλειστική για την ASUS Net4 Switch Utility ανιχνεύει τα διαθέσιμα δίκτυα στο περιβάλλον και επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει και να κάνει κάποια αλλαγή οπουδήποτε, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ συνδέσεων ενώ κινείστε.




Ασύρματη επικοινωνία βίντεο








Η ενσωματωμένη web κάμερα υψηλής ανάλυσης και τα ενσωματωμένα ηχεία επιτρέπουν την ασύρματη βίντεο-συνδιάσκεψη οπουδήποτε χωρίς τον μπελά των μπερδεμένων καλωδίων.




Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Asus G1



– Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7200

– Chipset: Intel Express 945PM

– Ασύρματη δικτύωση: Intel PRO / Wireless 3945 a/b/g

– Οθόνη: LCD 15,4’ WXGA Color Shine

– Κάρτα γραφικών: nVidia GeForce 7700 με αυτόνομη 512MB GDDR2

– Μνήμη: 2x1024MB DDR2 667MHz

– Σκληρός δίσκος: 120GB SATA

– Οπτικός οδηγός: DVD – Double Layer

– Ενσωματωμένη Webcam 1.3 Mega pixel

– Υποστήριξη Bluetooth: Ναι

– Λειτουργικό: Microsoft Windows VISTA Premium




Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Asus G2



– Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7200

– Chipset: Intel Express 945PM

– Ασύρματη δικτύωση: Intel PRO / Wireless 3945 a/b/g

– Οθόνη: LCD 17,1’ Wide TFT WXGA+

– Κάρτα γραφικών: ATI Radeon X1700 512MB GDDR2

– Μνήμη: 1024MBx2 DDR2 667MHz

– HDD 160GB SATA

– Οπτικός οδηγός: DVD – Double Layer

– Ενσωματωμένη Webcam 1.3 Mega pixel

– Υποστήριξη Bluetooth: Ναι

– Λειτουργικό: Microsoft Windows VISTA Premium



Οι τιμές των δύο laptop ξεκινούν από τα 1300 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα