ASUS WL-160N

ASUS WL-160N

Απολαύστε ασύρματο δίκτυο με γρήγορες μεταφορές δεδομένων, από μια μικρή συσκευή

Απολαύστε ασύρματο δίκτυο με γρήγορες μεταφορές δεδομένων, από μια μικρή συσκευήΗ ASUS, με στόχο να εξυπηρετήσει αυτούς που απαιτούν μια ασύρματη λύση USB, η οποία να είναι ταυτόχρονα μικρού μεγέθους και γρήγορη, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ASUS WL-160N, τη μικρότερη στον κόσμο ασύρματη κάρτα τύπου USB 2.0 συμβατή με το πρότυπο 802.11n. Αυτό το μικρό θαύμα υποστηρίζει τις πλέον πρόσφατες προδιαγραφές του draft 2.0 του προτύπου 802.11n για τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων ενώ είναι πλήρως συμβατό με τα πρότυπα 802.11b/g.




Λεπτό και μικρό



Με μικρό σχεδιασμό διαστάσεων μόνο 9cm(Μ)x2,7cm(Π)x0,9cm(Υ), η WL-160N είναι η μικρότερη κάρτα τύπου USB 2.0 στον κόσμο, συμβατή με το πρότυπο 802.11n. Με ένα τόσο μικρό μέγεθος, η WL-160N ταιριάζει ιδανικά με το μέγεθος του PC και NB σας και προσαρμόζεται εύκολα σε περιβάλλοντα στα οποία ο χώρος είναι περιορισμένος.




Απόλυτη συμβατότητα της συσκευής με τα πρότυπα WiFi 802.11 b/g/n



Αναγνωρίζοντας την αξία του νέου προτύπου WiFi, το WL-160N της ASUS έχει τιμηθεί με την πιστοποίηση WI-FI CERTIFIED 802.11n Draft 2.0. Η συγκεκριμένη κάρτα είναι επίσης συμβατή και με τα προηγούμενα πρότυπα 802.11 b/g, πιστοποιώντας περεταίρω την ευρεία διαλειτουργικότητα και την προσήλωσή της στα πρωτόκολλα ασφαλείας.



Με τη χρήση της τεχνολογίας MIMO, η WL-160N έχει δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερη από 100Mbps, καθιστώντας την γρηγορότερη από τις περισσότερες κανονικές ενσύρματες λύσεις. Επίσης μειώνει τα νεκρά σημεία και παρέχει μεγαλύτερες αποστάσεις κάλυψης σε σύγκριση με τα προηγούμενα πρότυπα G. Πράγματι, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία που παράγει τις γρηγορότερες και μικρότερες ασύρματες κάρτες, δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην επιλογή της ASUS WL-160N.




Ευέλικτη υποστήριξη OS



Η WL-160N έχει τη δυνατότητα παροχής υποστήριξης πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, όπως τις εκδόσεις Windows Vista 32 και 64 bit, καθώς και τις εκδόσεις Mac OS 10.3 και 10.4. Ένας φιλικός προς το χρήστη οδηγός εγκατάστασης καθιστά εύκολη τη ρύθμιση απλά με την εγκατάσταση του οδηγού και ακολουθώντας κάποιες απλές οδηγίες.




Εξωτερική βάση για καλύτερη τοποθέτηση και ευαισθησία



Με τη WL-160N παρέχεται μια εξωτερική βάση που παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα κατά τη χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες τη δυνατότητα να τοποθετήσουν την WL-160 σε μια κατάλληλη θέση για καλύτερη κάλυψη και απόδοση.



Η τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα