Blackberry Pearl 8100

Blackberry Pearl 8100

Την πρώτη Blackberry συσκευή της Research In Motion (RIM) με λειτουργίες ψυχαγωγίας φέρνει στην Ελλάδα η Vodafone.

Την πρώτη Blackberry συσκευή της Research In Motion (RIM) με λειτουργίες ψυχαγωγίας φέρνει στην Ελλάδα η Vodafone.Το νέο Βlackberry Pearl 8100 αποτελεί πραγματικό «μαργαριτάρι» για τον επαγγελματία …και όχι μόνο. Μία συσκευή για όποιον αναζητά τον τέλειο συνδυασμό ενός επαγγελματικού εργαλείου υψηλών δυνατοτήτων και την κομψότητα ενός προηγμένου κινητού!



Για πρώτη φορά μια Blackberry συσκευή, προσφέρει εκτός από τη δεδομένη δυνατότητα πρόσβασης σε emails, Internet και calendar/contacts δεδομένα, πλήρεις multimedia δυνατότητες όπως φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα των 1.3Mpixel με flash και zoom, δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής video, και MP3 player. Και όλα αυτά σε ένα κομψό, μικρό και ελαφρύ κινητό τηλέφωνο.



Το Blackberry Pearl 8100 προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης σε έως και 10 email λογαριασμούς συμπεριλαμβανομένων των Hotmail, Gmail & Yahoo! καθώς και σε εταιρικό email server τύπου Μicrosoft Exchange & Lotus Domino. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με hands-free



Διαθέτει λειτουργία Trackball για εύκολη πλοήγηση στο μενού, εύχρηστο πληκτρολόγιο και σύστημα ενεργοποίησης φωνητικής κλήσης.



Το Blackberry Pearl 8100 διαθέτει εσωτερική μνήμη 64 ΜΒ και κάρτα μνήμης MicroSD ίδιας χωρητικότητας με δυνατότητα επέκτασης ώς 2 GB και



Η τιμή του είναι 375 ευρώ με ΦΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα